Search This Blog

Monday, 14 April 2014

Set Penjagaan Wajah Nutriwhite

Assalamualaikum & selamat tengahari,

 FB PUAN WAWA

Apa khabar semua? Semoga kalian berada dalam afiatan Allah swt.

Tahu tak shaklee juga ada produk penjagaan kulit wajah? Iaitu NUTRIWHITE.. Pernah dengar tak?Ok, meh puan wawa cerita sikit pasal Shaklee Nutriwhite penjagaan kulit wajah.

Selain daripada supplement nutrisi, shaklee juga mengeluarkan product penjagaan kulit NUTRIWHITE.


Bersandarkan quote ini, penjagaan kulit wajah haruslah selari dengan kecantikan semulajadi.



"Kecantikan sempurna diperoleh daripada alam semulajadi, disempurnakan dengan sains"


=========================
Nutriwhite bertinda dengan 5 cara :

1- MENGHALANG : kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif melindungi kilut anda dari merosakkan, gelap kesan sinar cahaya matahari & uv.
2- BERKURANGAN : rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kulit kusam.
3- MENYEKAT : rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan kepada lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok2 hitam.
4- MENCERAH : naungan dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit cerah.
5- MEMPERBAHARUI : dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada blotchiness, mewujudkan cerah, kulit lebih bercahaya.


=========================

Nutriwhite Difference :



♡ Dibangunkan oleh saintis dan pakar2 penjagaan kulit di Jepun & AS.

♡ 3 tahun pembangunan produk.
♡ Pemilihan bahan aktif dan mentah. Diperoleh di 16 buah negara.
♡ Ujian yang menyeluruh.
♡ Unik, pengwujudan ekslusifpelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan.
♡ Ramuan gabungan yang optimum.
♡ Vitamin C derovatif ( ascorbyl/glucoside) ramuan selamat& terbukti yang digunakan dalam formula kami utk mendapatkan manfaat yang maksimum tanpa risiko kesan sekunder.
♡ Patert-pending whiten - 16 campuran daripada 16 nutrien botani kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kukit lebih cerah dan bercahaya.

~~~~~~~~~☆☆☆~~~~~~~
Ok, lepas ni kita perkenalkan plak bahan2 Nutriwhite yang kesemuanya adalah 16 ramuan botaniyang mujarab.

Pasti ramai yang masih lagi tercari2 product terbaik untuk penjagaan kulit wajah kan?

Sebelum wawa guna product Nutriwhite ni, wawa ade guna 1 produk D**** SC..Pada awlnya memang bagus, kulit jadi putih & kesan jerawat makin hilang tapi kulit semakin sensitif.Area tepi dagu selalu je merah2 lepas cuci muka then menggelupas.

En husband pun tk bagi da guna. Then, bermula laa episod cinta pn wawa dengan product penjagaan klit NUTRIWHITE.

Kulit jadi smooth je lepas guna NW Gentle Deep Foaming Cleanser. 

Lepas ni wawa cite pasal setiap product NW ye, untuk 1 set penjagaan kulit ade 7.

☆☆☆★★★☆☆☆☆☆☆
Buat anda yang tengah cari the BEST product untuk PENJAGAAN KULIT, NUTRIWHITE sangat2 recommended...=)

Tak menyesal guna tau..Nak order, boleh sms/ whatsapp pn wawa ye..

Pn wawa
0199966576

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...