Search This Blog

Tuesday, 15 July 2014

Koleksi Testimoni Carotomax Shaklee

[TESTIMONI CAROTOMAX]


Assalamualaikum semua.


Nak share sikit testimoni sendiri.=)

1. Power mata turun 250 ke 75

Tahun lepas kena pakai cermin mata - power mata kanan 200, kiri 250. mula makan carotomax akhir tahun lepas. cermin mata lama-lama jadi blur, so tak pakai haha ( memang jarang sangat pakai pun actually).

Bulan ni check mata, power dah jadi 75 for both eyes! alhamdulillah syukur sangat, thank you allah. thank you shaklee.! ;) - melissa

2. RABUN TERUK (KANTA TEBAL) MAKIN TERANG SELEPAS 3 MINNGU CONSUME CAROTOMAX



Ye.. Alhamdulillah hubby br amik 3minggu . sebelum ni mmg rabun teruk, kanta tebal.. so far br mkn dia kata dh terang sikit..pernah keluar kahak kuning yang teruk frt day amik..now..dh Alhamdulillah dh ok semua..dh nak msuk 2 botol..jom cuba…=) - Puan N

3.PENGLIHATAN MAKIN JELAS SELEPAS 1 MINGGU AMBIL CAROTOMAX



Pg td bgun tdo tgk jam dinding..eh2 asal senang je tgk jam nmpk clear je..sllunye samar2..
Mule2 igtkn terlupa buka lens sblm tdo smlm..
Tgk2 lens ada dlm bkas..
Then bru trigt..CAROTOMAX..!!
Yes..die punya keje kot..
Baru smggu lbh ambil tu pun kadang 2 skip sbb trlupa..

Pastu g tgk tv dr jarak yg sllu sy tgk..yes..more clear!!

Ya Allah bestnye..x sbr nk check thap rabunku ini.. that’s y sya ambil vitamin carotomax ni..- CIk M

Jom sapa nak cubabaiki masalah mata jom amalkan carotomax ni..
#saya tak nak pakai lens selamanya# 

==========

Mengapa carotomax boleh memulihkan kesihatan mata? 

》Ini kerana carotomax mengandungi fitokimia semulajadi yang penting untuk mata sihat, kulit dan membran mukosa.

Untuk pemulihan mata secara tradisional, pakar nutrisi mencadangkan pengambilan 5 - 9 hidangan sayuran dan buahan untuk kekalkan konsentrasi beta karotena didalam darah.

Seterusnya membantu memelihata kesihatan penglihatan, kesihatan kulit dan mencegah cancer.

Wahh, paling kurang 5 jenis sayuran dan buahan untuk kekalkan nutrien pada mata. 

==============

Puan wawa nak tanya, satu hari anda makan berapa jenis sayuran? buah-buahan berapa jenis? cukup tak 5 jenis? 

Puan wawa, awal-awal surrender. buahan kat rumah paling banyak pun 3 jenis je. sayuran pun sama.

Jadi, saya mengambil inisiatif mudah untuk tingkatkan kesihatan mata dengan mengamalkan carotomax. tambahan pula, bisnesswoman macam puan wawa ni mengadap pc, laptop & hand phone number one. ini menyebabkan mata cepat berair dan sakit.

Anda bagaimana? suka laa teww mata rabun! boleh pakai cermin mata kan? orang panggil specky boy/girl.. konon macho..erk?!

Nak pulihkan mata anda?

Puan wawa ada petua,
0199966576

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...