Monday, 13 October 2014

Shaklee Effect Vivix

Assalamualaikum wbt,

Wawa nak share kesan pengambilan Vivix dari rakan SID yang diberi kepada kedua orang tuanya. Anda nak cuba? Boleh hubungi wawa di 019 996 6576

Jom sebarkan shaklee effect anda.")


Produk yang diambil:

1.Vivix
===================
as salam dan selamat pagi..
vivix botol ke dua utk mak dan ayah ena..

ena berikan vivix kpd mak dan ayah start last month masa ada promo vivix
sebab ena nampak kesihatan mak dan ayah macam tak berapa nak ok 
selepas sebulan lebih consume vivix shaklee
banyak perubahan pada mak dan ayah..

#shakleeEffect pada MAK 
mak ena ada resdung yg teruk..darah tinggi...mata yg asyik berair..tak boleh berdiri lama..tak blh nak duduk lama2 waktu solat..kaki kanan mak terseliuh jd mmg akan rasa sakit selalu wpun sudah berurut..tangan kanan mak selalu kebas2.. nie antara yg ena ingat..banyakkan komplikasi yg mak ena ada..pd setengah org lain nie remeh temeh jea... tapi tidak yea jika dah ada darah tinggi..banyak komplikasi akan ada jika tidak dirawat dari awall..antaranya STROK...bahayakan!!!!
tapi kini mak dah rasa lain..antara sakit yg ena mention tadi dah pulih..tiada lg rasa sakit2..hari khamis nie ena nak bawak mak ena utk buat pemeriksaan, nak tahu baper bacaan darah tinggi mak skang nie...skang nie nak solat lama2 dan duduk mengaji lama2 pun dah takder masalah..Alhamdulillah

#shakleeEffect pada Ayah 
ayah ena seorang pengidap gout yg sangat teruk..tak blh salah makan langsung..
jika terletak rencah ikan bilis dalam sayur pun...1/2 jam lepas tu confirm kaki ayah dah bengkak..kalau termakan kuah yang ada ayam pun, lagi teruk keadaan ayah..sampai terpksa merangkak kalau nak ke mana2 sebab kakinya tak boleh nak pijak lantai langsung..ayah cakap klu terpijak lantai tu mcm pijak atas bara api..dasyatkan...
setiap bulan mesti kena buat suntikan untuk redakan kesakitan...
rasa nak menangis tengok keadaan ayah..
lepas ayah consume vivix, keadaan ayah semakin pulih..takderlah sudah pulih sepenuhnya 100% tapi lihat keadaan ayah skang nie, ena happy sebab ayah dah boleh buat kerja2 ringan dan boleh bergerak bebas...ena sajer test ayah..masak sayur dan letak sedikit ikan bilis dlm sayur..
ajaib sangat sebab lepas 1jam ayah tetap boleh gerak macam biasa...syukur sangat2...Alhamdulillah
nielah #shakleeEffect dr mak dan ayah ena...
kesihatan mak dan ayah kita tidak ternilai harganya dibandingkan harga yg perlu kita kena keluarkan untuk sebotol vivix...
mana lagi MAHAL??...

harga sebotol vivix atau melihat mak dan ayah kita terlantar sakit tanpa dapat buat apa2....
jasa mereka tidak dapat kita membalasnya sampai bila2...
kami sayang mak dan ayah kami 

Kredit : Zarena Heeney

Your Shaklee Independent Distributor
Nama : Wawa
Contact No : 019.996.576


3 comments:

ena said...

Love vivix ;)

Puan Wawa said...

Love.. love.. love vivix .

Puan Wawa said...

Love.. love.. love vivix .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...