Friday, 25 April 2014

Himpunan Testimonial Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum & salam jumaat,

Hari ni wawa bersiaran dari rumah mertua.Biasala kan, hujung minggu wajib balik kampung.

Kampung en somi dekat je ngan kampung wawa, sebelah menyebelah je.Setiap minggu mesti balik, tapi gilir2 jugak.Minggu ni rumah mertua, minggu depan rumah wawa plak.hehe

Wawa nak share testimonial yang consume collagen powder shaklee (CPS).Collagen yang jadi pilihan wawa, bukan sebab wawa jual shaklee tapi yakin dengan ramuan semulajadi yang terkandung dalam CPS ni.

Sekarang ni, bangun pagi-pagi mesti nak mengadap cermin..sebab tak puas tengok muke sendiri..

Macam tak caye je, garis-garis halus bawah mata wawa makin kurangggg..Syokkknye hatiiii...Alhamdulillah

Tahun ni sambut birthday kurang 3 tahun laa dari usia asal...

Ehem2..jangan jelesss

Nak tahu rahsia? MESTILAH COLLAGEN POWDER SHAKLEE..

♥ MENGANJALKAN kulit
♥ Awet muda, mengembalikan keremajaan kulit
♥ Meningkatkan collagen pada kulit & mengurangkan pigmentasi
♥ Mempunyai sumber PREMIUM Collagen
♥ Mempunyai 7 ramuan ekstrak semulajadi
♥ Menjadikan tona kulit sekata
♥ Mengecilkan liang pori

Ouchh, amat banyak effect yang kita boleh dapat dari setiap produk shaklee..

Nak ke nak? Cantikkan untuk suami kita je.En suami, bagi laa hadiah kat isteri untuk kita tengok hari2..TAK JEMU MATA MEMANDANG..=)

pn wawa 
0199966576

Selepas consistent consume collagen + esp, eyebags da hilang

Addicted selepas consume collagen, takleh tinggal..sme laa ngan wawa..=)

Selepas consume vitamin c + collagen, lihatlah hasilnya.

The good product speak itself.

Nak order? Pm wawa | 0199966576
Email pn boleh wanrokiahwanismail@gmail.com

Cod area : Paka (can pick up @ my house also)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...