Wednesday, 2 July 2014

Khasiat Vivix Shaklee PROMO July 2014

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah,  bulan ni Shaklee mengumumkan Item PROMO iaitu VIVIX SHAKLEE. VIVIX juga dikenali sebagai sirap merah dan juga Tonik Ajaib kerana keberkesanannya diakui oleh pengguna.

Auchh, sungguh tak sangka kali ni turn VIVIX plak. Dikalangan orang ramai mereka beranggapan bahawa Vivix terlalu mahal. Sebenarnya tidak, jika nak dibandingkan dengan sakit Harga VIVIX jauh lebih murah. Kalau tak percaya, try laa sakit. 

Sebagai contoh, ada dikalangan keluarga mempunyai sakit kencing manis atau darah tinggi. Apa yang kita lakukan? Sebolehnya kita mencari penyelesaian, samaada ubatan kampung, ubatan hospital. Kita tetap mencari walaupun beribu-ribu ringgit telah dihabiskan. Orang bagitau dekat utara ada doktor boleh berubat kencing manis, dekat Thailand ada ustaz boleh berubat. Sanggup tak kita bawak family tu pergi berubat? Jangan tak percaya, lebih dari sanggup ada yang buat. Tak lari jauh, tengok jiran-jiran je. Habis beri-ribu ringgit pun takpe, asalkan boleh tengok orang tersayang sihat walafiat.

Panjang lebar mukaddimah, kita nak cita pasal khasiat vivix kan..=)

================
 [ PROMO & KHASIAT VIVIX ]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...