Search This Blog

Monday, 25 August 2014

Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Review Herbal Blend Multipurpose Cream produk shaklee hari ni. Cream pelbagai guna untuk seisi keluarga. Bagus untuk yang ada baby ruam-ruam merah. Tumit kaki merekah, kesan gigitan nyamuk dan banyak lagi.


  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
===============

Testimoni Diri Sendiri

Wawa punya masalah tumit kaki yang merekah sangat teruk sampai kulit kaki kasar tu jadi terkopek. Kadang wawa potong dengan pemotong kuku tu. Wawa pakai stokin, setiap kali nak bukak & pakai mesti rasa kasar je. 

Sebelum ni, wawa just baca je testimoni orang pakai herbal blend cream ni, bila nak beli selalu out of stock. Cream yang paling laris masa kini, restock tak sampai satu hari dah out of stock. 

Nak order online dah habis, wawa tanya upline ena ada stock tak. Then, ena cakap ada dan wawa terus ambik. Mulai hari tu, setiap pagi dan malam wawa guna cream herbal blend. Wawa buat macam lotion kat tumit dan seluruh kaki. Woww, lembut je kaki I.. hehe

Dalam masa tiga hari pakai, dah nampak perubahan, kesan koyak tu dah jadi nak hilang. Wawa teruskan pakai, sekarang dah dekat sebulan. Apa yang bestnya, kesan crack dan merekah dah hilang. Suami pun tegur kaki dah cantik. Alhamdulillah, syukur Allah Maha Cantik!





Testimoni ESP , Omega Guard dan Alfalfa

Testimoni Selepas Amalkan Vitamin Kurus
========

Dari pengguna terus jadi agen!

Berbaloi-baloi kan.

"Saya amalkan esp+ omega + alfalfa.. memula dulu saya memang tak yakin. Tapi bila tengok hasilnya, memang sangat memuaskan. Susu badan makin banyak, berat badan saya turun 7kg!! Memang tak sangka..n yang bestnya, ramai tegur kata muka nampak berrseri..hihi.. dari pengguna terus jadi agen.. terbaik laa shaklee! - Pn Qashlynn Sareh


*****
Haa, memang laa boleh nampak berseri sebab alfalfa kan sebagai detoks. Dia buang segala bagai toksin dalam badan kita. Jadi bersih laa usus kita.=)

Anda nak berseri jugak?

019.9966.576
Puan wawa

Ku Sangka Dah Ada

Assalamualaikum wbt,

Sejak dua minggu ni, wawa pening-pening lalat. Rasa sedikit loya, kepala macam sakit. Perkara yang tak pernah berlaku pun. Nak pergi check up doktor, masih terlalu awal. Dalam kepala wawa, mungkinkah saya sedang pregnant? Ramai yang mengatakan demikian. Wawa juga sering menjawab, saya sedang pregnant anak kembar!=)

Rupanya sangkaan kami meleset! Pening-pening itu, cuma emosi wawa mungkin. Allah belum izinkan kami, sikit masa lagi InsyaAllah, Allah bagi zuriat yang baik lagi soleh dan solehah pada kami. Sepanjang tempoh pening-pening tu, rakan-rakan ofis amat menjaga pemakanan saya. Ohh, sungguh terharu. Kata mereka, untuk baru-baru ni, kamu kena jaga pemakanan. Tak boleh makan nanas, tapai, yang sejuk-sejuk. Apa lagi ye? Wawa dah lupa..hehe

Tambah plak, bulan lepas wawa kerap demam. Orang kata bila selalu demam kemungkinan nak dapat baby. Wallahualam,  sesungguhnya semua diatas ketentuan Allah swt.

Alhamdulillah, sejak beberapa hari yang lalu urusan kami suami isteri dipermudahkan Allah swt.Allah murahkan rezeki kami. Allahummafirlahum..

Jemput rezeki dengan istighfar 1000x jom.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...