Search This Blog

Friday, 10 October 2014

Shaklee Effect Selepas Consume Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum, 

Selepas penggunaan collagen powder shaklee selama sebulan. Kulit wawa sangat berbeza. 

Apa yang improve?

- kulit kusam tiada lagi.
- tona kulit jadi sekata.
- jerawat cepat kecut.
- parut jerawat tak kekal lama.
- liang pori mengecil.
- tak perlu pakai foundation, cukup sekadar johnson baby powder.
- lebih berkeyakinan, tidak rasa rendah diri.

Pengalaman wawa yang pernah ada jerawat besar2. Sangat segan bila nak keluar rumah, sebolehnya nak guna foundation yang boleh hilangkan kesan parut.

Macam-macam produk wawa guna, antaranya Sri Mawar. Produk hot dipasaran, jadi sekejap aje lepas tu, kulit muka wawa menghakis. Jadi kemerah-merahan. Then, wawa stop jerawat makin banyak. Sampai satu tahap, wawa cakap kat diri. "Lantaklah nak ada jerawat pun, tak de orang sudah. Ape nak kesah".. haha

Selepas dari itu, wawa stop tak pakai apa-apa produk yang complete set. Just guna pencuci muka sahaja. Banyaklah jenis pencuci yang wawa pakai, hasilnya tetap sama. Muka berminyak.

Wawa tak pernah terfikir dengan supplemen bagai. Waktu tu, selalu cakap dalam hati, aku sihat nak buat apa ambil supplemen.

Kuasa Allah, gerakkan hati untuk beli supplemen tambah berat dengan Aeinna Musa. Asalnya nak tambah berat jer, akhirnya Wawa dah "TERPAKSA" terima AKIBAT mengamalkan supplemen dan dalam masa sama buat bisness shaklee. Alhamdulillah.

Bulan lapan, wawa mula amalkan balik collagen powder. Tak konsisten jugak, sebab kadang ambil malam, kadang ambil pagi. Ok! Ini AKIBAT BERCOLLAGEN dengan collagen shaklee. Banyaknya AKIBAT wawa dapat dari SHAKLEE NI.

JATUH CINTA TERUS!")

Dulu, wawa biasa ambik gambar yang jarak jauh. Yang tak nampak muka kita, sebolehnya tak nak. Takdenya nak selfie2 macam sekarang ni. Berbeza sangat, rasa nak ambik gambar yang biar nampak setiap inci kulit kat wajah.. haha (melampaukan?.)

Anda nak rasa AKIBAT yang worth ni? Berminat untuk mencuba Shaklee Collagen Powder?

Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut.

Your Shaklee Independent Distributor
Wan Rokiah Bt Wan Ismail (Wawa)
Phone No : 019-996 6576
FB : Puan Wawa
Fan Page : Kedai Vitamin Wawa Paka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...