Search This Blog

Thursday, 4 December 2014

Handphone Tertinggal Di Rumah

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi semua, apa khabar sahabat? Hari ni wawa macam mati kutu sikit. Handphone tertinggal kat rumah. Pagi tadi dah terlewat nak gi kerja, lupa nak ambil handphone tengah charge.hihi

Apa yang korang buat erk, kalau handphone tak de? Wawa boleh je cuma risau customer pm, terpaksa laa menunggu sampai 6 petang nanti..

Nak bukak FB tak boleh laa kan kat ofis.. hehe

Ada sesiapa yang pm wawa tu, karang wawa reply ye.. hihi

Sangat tak fokus buat kerja bila tak de handphone..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...