Search This Blog

Sunday, 16 August 2015

1001 KHASIAT VIVIX

Assalamualaikum wbt,


Hai , apa khabar sahabat syurga wawa? Alhamdulillah, semoga kalian sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik. Pernah dengar produk Shaklee yang bernama VIVIX? Tahu tak apa itu VIVIX?

Vivix adalah minuman kesihatan yang dikeluarkan oleh Shaklee dan mengandungi gabungan empat bahan semulajadi berkualiti tinggi iaitu Anggur Muscadine, Carrot Purple, Polygonum Cuspidatum & European Elderberries.

Satu sudu Vivix umpama mengandungi sama banyak Resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wine merah. Wine merah sangat popular dikalangan wanita eropah bagi menjaga kesihatan dan kecantikan. Alcohol yang terdapat di dalam wine merah sudah pasti haram untuk kita minum. Berbeza dengan Vivix kerana ia adalah berasaskan bahan semulajadi, halal dan selamat di minum oleh semua lapisan masyarakat.

Pernah baca entry wawa sebelum ini? Wawa ada kongsikan pengalaman anak buah wawa yang batuk berpanjangan dan Alhamdulillah, dengan izin Allah batuk adik Ain lega. Boleh baca entry kisah Vivix dan anak buah wawa di SINI.. Walaupun baru berumur tiga tahun, adik Ain suka dengan rasa buah anggur Vivix ni.


Hari ini wawa nak kongsikan dengan korang 1001 Khasiat Vivix yang korang semua perlu tahu. Rasa bersalah jika wawa tak kongsikan dengan korang. Wawa dah rasai keberkesanan Vivix ni, jadi korang pun boleh laa cuba..:)


Vivix adalah salah satu produk yang membantu menyelesaikan masalah kesihatan keseluruhan. Vivix mempunyai 3 mekanisme utama iaitu;

1. Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2. Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


10 KEBAIKAN VIVIX

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...