Search This Blog

Thursday, 13 August 2015

11 Testimoni Get Clean Water Pitcher Atau Penapis Air Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Pejam celik, pejam celik dah nak habis satu minggu. Cepatnya masa berlalu, bulan syawal pun dah nak berakhir. Lagi dua bulan raya haji pula bakal menjelma. Allah, sungguh masa tak pernah menunggu kita. Perginya, tak kan datang kembali. Apakah kita manfaatkannya sebaik mungkin atau membiarkan kerugian begitu sahaja? Ya Allah, jadikanlah kami sentiasa berada di dalam golongan orang-orang yang sentiasa memberi manfaat. Ameen.

Get Clean Water Pitcher Atau Penapi Air Shaklee


Tahukah anda, apakah Get Clean Water Pitcher?
Memperkenalkan Air Get Clean®
Kod Produk:52114
Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.
Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.
Marilah kita meraikannya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
Pilihan Bijak!
  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos
Keunikan Shaklee
Selamat
  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).
Pintar
  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.
Berkuasa Tinggi
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.
Mesra Alam
  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
TESTIMONI #1
"Minum air tak masak pun senang hari.-rabihah"

 TESTIMONI #2
"Perbezaan warna selepas menggunakan penapis air shaklee. - Shida"


 TESTIMONI #3
"Puas hati!! Tak payah beli air mineral lagi..- Dalina"



 TESTIMONI #4
"Bancuh ESP dengan air tapis, amat lazat dan tak berketul..-Izzati"



 TESTIMONI #5
"Penapis air mudah alih.. Sesuai dibawa bercuti, teruja sangat..Airnya memang rasa lain..-Hafizah"

 TESTIMONI #6
"Air keruh terus jadi putih. - Intan"



TESTIMONI #7
"Sebelum ni memang tak boleh minum air kosong. Lepas guna Water pitcher air kosong jadi sedap..- Rizq"



TESTIMONI #8
"Perbezaan selepas ditapis dengan menggunakan water pitcher shaklee"



TESTIMONI #9
"Mudah, murah, bersih, berkualiti dan air yang sedap algi segar"


TESTIMONI #10
"Senang sangat hidup pakai water pitcher, tak bazir letrik, tak yah panggil service mahal2 & nak tukar filter pun tak yah harap husband, leh buat sendiri. Boleh bawak jalan-jalan & paling penting MURAH"



TESTIMONI #11
"Air bertukar warna. Sangat berbaloi dan puas hati. - Umairah"



Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great sharing

Bbwana adienia said...

Sekarang ni memang kena minum air yg btl2 bersih..bagus Ada water pitcher Shaklee ni

paridah said...

ADA PENAPIS AIR PULA BAGUS NI...

Kakzakie said...

Kakak tak ada lagi ni Wawa
Masih guna yg lama punya lagi..

Farrah MF said...

Yang best tu,..portable! :)

Puan Wawa said...

Tq kak.. The best produk tapis air..hihi

Puan Wawa said...

Kan wana.. Grab kaa satu..hihi

Puan Wawa said...

Jom grab 1 kak.. Hihi

Puan Wawa said...

Nak ganti yang baru blh cuba penapis air shaklee ni kak..hehe

Puan Wawa said...

Yes, exactly!! Heheh..

aRz MoHa said...

biasa terbaca iklan seperti ini. tetapi jarang dapat tahu harganya....

walau apapun penapis air memang baik

Asha Lya said...

Wahh shaklee da ada water filter..

Puan Wawa said...

Harga utk penapis portable ni,

Non Member : RM487.60
Member : 15% diskaun

Puan Wawa said...

Iye lya..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...