Search This Blog

Friday, 14 August 2015

Pencuci Wajah Nutriwhite Shaklee Tahan 1 Tahun

Assalamualaikum wbt,

Salaam jumaat yang penuh barokah buat semua. Alhamdulillah, Allah izinkan kita bertemu lagi Jumaay yang berkat. Apa khabar penghuni syurga Allah swt? Alhandulillah, wawa doakan kalian sentiasa berada di bawah lindungan Allah swt sentiasa.

Wawa nak kongsi cerita dengan korang ni.. hehe.. Kitaborang perempuan ni, memang tak dapat dipisahkan dengan pencuci muka. Betul ke betul? Wawa gerenti korang semua pasti membersihkan muka dengan pencuci produk pilihan masing-masing.

Satu tube biasanya pencuci muka korang tahan berapa lama? Apa jenis pencuci muka yang korang guna? (Boleh là share dengan wawa dekat comment ye).. hehe

Wawa pastinya dengan produk shaklee, selamat dan semulajadi. Tiada bahan kimia, jadi tak perlu nak risau untuk pakai di muka..")

Inilah pencuci kesayangan wawa, GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER atau pencuci wajah nutriwhite shaklee. Sangat tahan lama, walaupun wawa guna bersama suami dan ada juga wawa bagi testimoni satu bekas kecil potato kfc tu kat kawan. Pencuci wawa pakai ni boleh tahan sampai 7 bulan. Kalau wawa guna sorang, agak-agak lebih setahun baru habis..Jimat ke jimat?



Yeay, baru dapat bukak pencuci muka yang baru. Tahun 2017 pulak baru habis rasanya.. Jimat sangat, baru dapat merasa guna yang baru..😊 .

Pencuci muka paling awesome wawa guna. Seriuosly sangat sangat sangat BEST!!😍😍 . 

🍉 Membersihkan dan menyegarkan kulit
🍉 Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel2 mati dan menegangkan kulit
🍉 Alga hijau melembapkan kulit dan membersihkan hingga jauh ke dalam lian-liang kulit untuk menghapuskan toksin
🍉 Strawberi begonia mencerahkan dan meratakn tona kulit
🍉 Lembut dan menyegarkan .

150ml
Non Member : RM 119
Member: save 15%
New Member: FREE 1 Vitalea worth RM89 📲 019 996 6576
Your Trusted Healthcare Partner.


Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

paridah said...

beli sekali utk guna setahun jimat tu...

Mardiah Diana said...

super jimat ni puan wawa...

Puan Wawa said...

Aah, memang jimat sangat kak..")

Puan Wawa said...

Super duper jimat diana.. Hihi

Jom laa try..")

Puan Wawa said...

Wowww jugak laa.. Hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...