Search This Blog

Saturday, 15 August 2015

Tips Cantik Khas Untuk Wanita 30-an

Assalamualaikum wbt,

Allah, tertarik wawa baca status sahabat di facebook PM Chery. Tajuk pun dah mengancam menarik perhatian wawa. Almaklum lah, tak lama lagi dah nak masuk three series kan. Haruslah berwaspada dengan unsur-unsur berkaitan dengan kecantikan. Tak gitu kakak-kakak yang comel lagi cantik? hehe

Tips cantik khas untuk wanita 30-an. - banyakkan makanan berserat tinggi, sayur dan buah.
Banyak mana pun buah-buahan yang kita ambil tiap hari, kita tetap perlukan suplemen tambahan Vitamin C untuk keperluan badan. Buah2 selepas dipetik,kandungan Vitamin C berkurang separuh dan musnah terus apabila terdedah kepada panas



Sebab tu saya memilih tablet Vitamin C Shaklee. Vitamin C Shaklee lengkap sekali dengan 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah lemon, orange, grapefruit). Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.Setiap tablet vitamin C Shaklee bersamaan hidangan 7.5 biji oren.
Saya juga ambil kolagen Shaklee yang lengkap dengan vitamin C didalamnya. Dalam masa yang sama saya tetap makan buah-buahan setiap hari. Cuma sayur je yang saya tak berapa gemar..hihi
notakaki:Vitamin C membantu membentuk kolagen, menganjalkan kulit, merawat kulit kasar dan kering, mencerahkan kulit, menghilangkan kedutan dan jeragat, dan banyak lagi.
Ada yang nak cuba Vitamin C special dari wawa? Vitamin C vitamin harian wawa. Elak demam dan selsema juga. Alhamdulillah, wawa dah rasai sendiri shaklee effect amal makan vitamin C setiap hari..")
Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

6 comments:

Kakzakie said...

Kena bagi tips yg 40an juga Wawa:)
Yg 40an ni lagilah dah tua hihi...

paridah said...

30-an hingga 40-an la ni msh cantik jelita wawa...tapi nk kekalkannya susah juga tapi perlu ada usaha juga kan dgn mkn vitamin r bahan2 alam semulajadi mcm petua org dulu2.

Izzati Suhaide said...

bagus tips ni kak..erm..untuk 20-an takde ke kak?? hihi :D

Puan Wawa said...

Blh jga amalkan tips ni..hihi
Jom mkn vitamin c, nk lg power minum vivix..")

Puan Wawa said...

Betul tu kak, amalkan pemakanan yg sihat tu penting.. Untuk tambahan, blh amalkan makan vitamin semulajadi..")

Puan Wawa said...

Zati, 20 an pn blh amalkan vitamin c ni..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...