Friday, 21 August 2015

YES PACK SHAKLEE PROMOSI OGOS HINGGA OKTOBER 2015

 Assalamualaikum wbt,

Hari ni dah nak masuk mingu terakhir bulan Ogos, cepatnya masa berlalu kadang-kadang kita sendiri tak sedar sebab terlampau leka dengan duniawi. Dalam sehari pastikan curi masa untuk kita dating dengan Allah swt, insyaAllah masa kita akan rasa lebih panjang..")

Bulan Ogos 2015, dalam sejarah apabila shaklee tidak buat sebarang promosi khusus keatas produk sepertimana bulan-bulan sebelum ini. Biasa yang kita war-warkan adalah promosi beli 6 percuma 1, beli 2 dapat 5% offer dan sebagainya. 

Namun, bulan Ogos 2015 sehingga October 2015, Shaklee berbesar hati menawarkan PROMOSI YES PACK. Dimana untuk mendapat harga SPECIAL, kita perlu membeli satu set YES PACK. Promosi kali ini berbeza sedikit kerana dalam setiap Pack ini 5% offer untuk setiap item. Jika beli satu-satu anda akan dapat harga biasa sahaja.

SPECIAL YES PACK ini adalah untuk semua yang belum pernah mendaftar sebagai ahli. Shaklee telah sediakan satu pack complete bagi yang nak mencuba dan berbisness. Program membantu usahawan muda mencapai rank supervisor selama 6 bulan dan menjadi Master Coordinator hanya dengan 13 bulan. Bagi yang dah register sebagai ahli, korang hanya boleh dapat harga rendah sahaja dan tak dapat join dalam program YES.


PROMOSI BULAN OGOS 2015: 

 
1) "YES Pack"!
 
a) Set Prenatal 
  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Ostematrix
  • B-Complex
  • Vita-Lea Iron Formula

b) Set Post Natal
  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Omega Guard
  • Alfalfa Complex
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Vita-Lea
  • Ostematrix

c) Set Healthy Fitness (3 Pilihan)
  • Vanilla - Cinch Shake (2 Canister)
  • Cinch Tea Mix
  • Lecithin
  • Herblax
  • Vita-Lea 
  • Choc - Cinch Shake (2 Canister)
  • Cinch Tea Mix
  • Lecithin
  • Herblax
  • Vita-Lea
  • Choc - Cinch Shake (1 Canister)
  • Vanilla - Cinch Shake (1 Canister)
  • Cinch Tea Mix
  • Lecithin
  • Herblax
  • Vita-Lea

d) Set Healthy Young Living
  • Vivix (2 botol)
  • KEAHLIAN PERCUMA
  • POS PERCUMA
  • BONUS REBATE RM24
  • Bonus kesihatan improve
  • Percuma Vita-Lea 1 botol bernilai RM94
2) PERCUMA untuk Ahli Baru!
a) Vita-Lea
*bersempena sambutan Ulangtahun Shaklee Effect ke 100!

************************************
Whatsapp/SMS untuk konsultasi & cadangan PERCUMA mengikut kesesuaian Penyakit atau Simpton Anda:
019-9966 576
019-9966 576 
Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com
Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

4 comments:

Kakzakie said...

Promosi Yes pack tu berapa harganya Wawa?

paridah said...

SALAM JUMAAT WAWA..SEMOGA BISNIS WAWA SEMAKIN BERKEMBANG MAJU...

Puan Wawa said...

Kak zakie, harga pack kat entry lain2. Dari serendah rm500 ke rm800. Akak boleh wassap wawa untuk info detail harga each pack.

Whatsapp wawa : 019 996 6576

Puan Wawa said...

Terima kasih kak..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...