Search This Blog

Friday, 11 September 2015

Carotomax Untuk Mata Rabun Dan Silau

Assalamualaikum wbt,

Salam Jumaat yang berkat buat kalian semua. Semoga hari ini penuh dengan keberkatan dan rahmah. Dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah, syukur kita masih lagi bertemu dan menghirup udara segar. Nikmat Allah yang tak dapat kita hitung. 

Alhamdulillah, syukur Ya Allah kita boleh melihat dengan mata, mampu bercakap dengan mulut, masih boleh berjalan dengan kaki dengan izin Allah swt. Bagaimana pula ada insan yang ditarik nikmat penglihatan? Mengalami kesukaran untuk melihat dengan jelas, sehingga terpaksa memakai cermin mata dan contact lens. 

Adakah ini mengganggu urusan seharian kalian?Semestinya YA, kadang kala dikata sombong dek kerana tak membalas senyum. Bukan korang pinta kan? Korang Tahu Tak? Carotomax Shaklee mampu membantu masalah kesihatan mata anda dengan izin Allah swt.

Fungsi Carotomax:

Carotomax adalah sumber Vitamin A TERBAIK dimana ia sangat-sangat bagus untuk mata.

  • Memelihara kesihatan yang baik
  • Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu
  • Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan tulang
  • Mengekalkan kesihatan retina mata (merawat rabun)
  • Membentuk membran mukus (selaput lendir) yang sihat
  • Membantu membentuk sel darah merah dan sel darah putih yang sihat
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan untuk kesihatan yang optimum
  • Mengekalkan kesihatan mata, jantung, kulit
  • Kerana ada unsur Astaxanthin yang anti-oksidan, ia menjadikan kulit lebih cantik dan awet muda
  • Kerana ada unsur Astaxanthin yang anti-radang, ia melegakan sakit sendi, otot, ligamen, tendon dan arthritis


TESTIMONI #1
(Set Antioksidan - Carotomax)


TESTIMONI #2
(Silau jadi 25 selepas 10 hari makan carotomax)



TESTIMONI #3
(Power turun 100 dan kulit ketara makin lembut)



TESTIMONI #4
(Dah tak nak pakai lens sebab mata dah clear.)



TESTIMONI #5
(Dah boleh mengaji walaupun doktor cakap tak dapat nak buat ape dah..)



TESTIMONI #6
(Jarak penglihatan tanpa cermin mata bertambah baik, jeragat semakin berkurang..)



TESTIMONI #7
(Doktor tak percaya ayah dah boleh nampak, walaupun pada awalnya doktor cakap tak ada harapan..Alhamdulillah..)


Korang alami masalah yang sama tak? Jika ye, apa kata korang cuba vitamin untuk mata ni, Carotomax. Ia bukan sahaja mencerahkan mata malah mencantikkan kulit korang juga..") Boleh juga hadiahkan untuk kedua ibu bapa korang yang alami masalah rabun jauh mahupun dekat.

Jemput hubungi wawa jika korang berminat ye.. Whatsapp wawa 019 996 6576.

6 comments:

Deanna Morni said...

elok di amalkan utk kseihatan mata kita :)

Riana LittleCuties said...

Ha kte rabun.. hihih ;)

Puan Wawa...kte ada tag awk untuk GA nie

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

jom lah join kalo masih blum join... hadiah dia RMXXX

pitammmmmmmm hihihihi

paridah said...

CANTIK MACAM WAWA KALAU MATA XRABUN TANNPA CERMIN MATA..KESIHATAN MATA PENTING DIJAGA...

Kakzakie said...

Oh... kakak kena ambil ini wawa
tapi belum pernah cuba lagi.

Zizie Zack said...

saya silau!! hukhuk

Puan Wawa said...

Korang kena try carotomax ni..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...