Search This Blog

Saturday, 5 September 2015

Kagum Dengan Blogger Sis JM Kaki Travel

Assalamualaikum wbt,

Hai semua! Sedang buat apakah itu? Berehat bersama keluarga ya? Alhamdulillah, nikmatilah saat-saat kita bersama keluarga kerana ia dapat mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan. 

Jika korang tengah online tu, apa kata jenguk-jenguk blog wawa ni. Ada cerita menarik wawa nak kongsikan dengan korang. Nak tahu apa? Tungguuu..hihi

Tengok tajuk pun dah tahu kan? Siapa tak kenal dengan JM? Si gadis manis tinggi lampai.hehe.. Nama JM adalah berasal daripada nama blog sis sendiri iaitu JARIMANISTRAVEL.BLOGSPOT.MY .. Walaupun belum pernah bersua muka, melihat susuk tubuh di gambar entry sis JM wawa rasa boleh tahan sis JM tinggi orangnya. Betul tak sis JM? ")

Jom kita kenal dengan lebih dekat sis JM yang suka travel. 



Ini adalah header blog sis JM. Kata-katanya buat kita sentiasa ucap syukur dengan ciptaan Allah. Ye, Subhanallah sungguh indah coptaanMu.

Blog sis JM berkisahkan tentang perjalanan travel di setiap negara yang pernah dikunjungi. Selain itu, sis JM juga bagi banyak sangat tips untuk anda yang sukakan travel. Dari segi tiket, tempahan hotel, tiket flight, tips sepanjang percutian dan banyakkk lagi. 

Jika korang ingin travel, wawa nasihatkan hadam dulu kisah-kisah sis JM ni, mana tahu boleh dijadikan teladan sewaktu korang travel plak..hihi

Sis JM sangat Friendly!


Lihatlah, setiap kali wawa comment responnya amat menggembirakan hati wawa. Kita rasa macam duk cakap depan-depan je.

Mungkin bukan wawa sahaja yang rasa begitu, blogger lain juga turut sama. Mereka saling berbalas comment demgan perasaan happy, rasa nak gi sokmo laa kat blog JM ni.. Hihi

Tak caya? Tengok ni, jumlah comment setiap entry melebihi 200++, bukankah itu tanda rasa suka blogger lain untuk berkunjung ke blog JM? Hebatnya JM, ajari wawa pleaseeee..!^_^

242 Comments

Banyak ke banyak komennya??")

Untuk pengetahuan korang, banyak sangat entry  yang berkisahkan tentang travel sis JM diabadikan dalam blognya. Tengok picture dibawah ni.


Bolehlah korang singgah nanti. Sis JM ADALAH ANTARA Blogger yang suka comment banyak-banyak setiap kali datang blog wawa. Pea sis JM sama macam kak farah si tower famf..")

Wawa suka laa ngan JM & kak farah, walaupun tak pernah jumpa.. Semoga kita dapat ketemu satu hari nanti..")

Sekian terima kasih. Thanks sudi baca..")

3 comments:

PeRdU cINta said...

Waaaaa pengalaman kawan kawan boleh jadi panduan untuk kita..alhamdulillah..ilmu lagi..

paridah said...

JM BLOGGER YG MUDAH MESRA N BAIK HATI....

wani said...

Lepas ni boleh berkunjung ke blog jm pula.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...