Search This Blog

Monday, 7 September 2015

Mini Giveaway By Impiana cik Yani 2015



Syarat nak join? 

1. Follow belog IMPIANA CIK YANIE *WAJIB!*

2. Follow instagram [ yanieninie] & [impiana_cikyanie] *TAK WAJIB PUN*

3. Buat entri tajuk "Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1" and copy banner kat atas serta BACKLINK kat entri original ni.

4. LETAK link entri korang kat kotak komen di bawah! 

Simple dan Mudah kan? Harap dapat sambutan. Bismillah. Sikit atau banyak yang join GA berjalan juga. Goodluck :)

15 comments:

Cik Yanie said...

Terima kasih join. Goodluck :)

Qaseh Vee said...

semoga berjaya ...

paridah said...

good luck wawa...nk cuba join juga sbb nmpk mudah jer..

fifi fizah (pearl) said...

gd luck..!

Shikin Razali said...

semoga awak berjaya... :)

KhoirunAnnisyak said...

nysa jalan jalan sini . dari segmen yang sama . jom singgah blog nysa :)

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

KhoirunAnnisyak said...

nysa jalan jalan sini . dari segmen yang sama . jom singgah blog nysa :)

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

Kisah Nenot said...

gud luck :)

dari ga yang sama http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi wawa....singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

Efa Othman said...

salam singgah dari segmen yang sama..goodluck

http://www.efaothman.com/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html

Zara Nabilah said...

All the best シ

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/mini-giveaway-by-impiana-cik-yanie-2015.html?m=0

NUR RAIHANAH said...

JEMPUT JOIN GA NI PULAK YAA. HIHI
http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
GOODLUCK!

Ainniah said...

good luck wawa! ain pon da join..hihihi

Cik Yanie said...

Nk review blog tak? http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/siapa-nak-saya-review-belog.html

Miss NatureNA said...

Goodluck!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...