Search This Blog

Sunday, 6 September 2015

Tips Hilangkan Bau Tengit B-Complex

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, pernah tak bau Vitamin B? Wawa ingat lagi sewaktu mak pregnant, ada ubat yang biji kecil-kecil. Wawa tak pasti ubat apa, yang pasti mak wawa tak suka makan, sebab baunya sahaja boleh buat kita muntah. Erkk..

Rupanya, bau B-complex dengan ubat kecil2 tu lebih kurang. Subhanallah, ada juga yang ngadu bau kurang senang B-complex. Sebab itu ada yang tak nak makan. Katanya bau tak best. 

Tahukah anda, B-complex shaklee sebenarnya tidak berbau. Namun, jika korang buka dan tidak habiskan dalam waktu 4-5 bulan pertama, baru ia mengeluarkan bau. Bau yang tak menyengat pun.

Jadi, TIPS untuk elak B-complex anda berbau PASTIKAN korang makan vitamin B tu setiap hari. Makan sampai habis dan  satu botol tu boleh tahan sehingga 4 ke lima bulan. Jika lebih 7 bulan masih belum habis, itu tandanya korang tak makan..hihi



APA FUNGSI B-Complex?

✔️ Elak stress
✔️ Melancarkan perjalanan darah
✔️ Mencantikkan kulit
✔️ Menukarkan makanan kepada tenaga
✔️ Baik untuk ibu hamil
✔️ Menguatkan rahim
✔️ Merangsang pembentukan janin
✔️ Mengelakkan ibu berpantang dari meroyan

Doktor sekarang ni pun suka makan vitamin shaklee, cuba elak makan ubat-ubatan. Jom makan vitamin..")

Hubungi wawa jika berminat 019 996 6576.


2 comments:

Sheila Mutalib said...

Aah.. mbr opis aritu pun ade ckp yg vitamin b ni berbau. Tp bau x penting. Yg penting khasiatnya :)

syikin hashim said...

serius pernah bau bcomplex yang busuk sangat sebab lambat habis makan sebotol bcomplex...seksa woo nak telan hehehe

jom belajar keturunan rasulullah part 1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...