Search This Blog

Tuesday, 20 October 2015

GLA Complex Dan Zinc Complex Vitamin Kesuburan

Assalamualaikum wbt,

Menerima "private message" dari sahabat lama wawa, katanya setahun menanti zuriat. Alhamdulillah, asbab dari vitamin shaklee Allah izinkan dan kurniakan cahaya mata.

Allahuakbar,  Alhamdulillah dengan izin Allah jua.. Tahniah buat sahabat wawa.. Semalam tetiba dapat wa dari no yang tak dikenali bertanyakan set kesuburan shaklee.

Auchh, membe lama dari sekolah menengah dah lama tak dengar cerita, lebih 12 tahun tak jumpa... Allah temukan kami kembali.. 

Katanya nak carikan supplemen untuk sahabat nun jauh di Kedah.. Subhanallah,  murni sungguh hati mu sahabat.. Membantu insan yang masih menantikan kehadiran cahaya mata.


Owh, ingatkan untuk tuan empunya badan. Hehe.. katanya, "ehh, aku dah pregnant 3 bulan, tapi aku makan gla & zinc la.." Dah setahun aku kahwin, tapi belum dapat baby lagi.. Aku usaha laa, try dengan shaklee sebab ramai yang kata bagus..


Owhh,yeke?? Alhamdulillah..Tahniah wehh...!! Terharu wawa dengar.. sahabat wawa ni, dia beli dengan orang lain dulu.. sekarang nak bantu sahabat beliau plak..

Alhamdulillah, Allah kurniakan anugerah terindah buat beliau melalui asbab supplemen shaklee.. Tahniah kawan..

Indah kan?? 

======

Usaha tanpa jemu, itu Allah suka..

Anda nak cuba?? Wawa ada 019 996 6576

2 comments:

Mardiah Diana said...

Salam singgah petang sini wawa....bagus supplemen ni...

Farrah MF said...

Moga dengan izin-Nya, apabila kawan/customer wawa amalkan produk ni akan beroleh cahaya mata :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...