Friday, 23 October 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

Assalamualaikum wbt,

Hari cuti ni rajin plak wawa join GA dan segmen. Ye laa, hari cuti je wawa boleh habiskan masa depan lappy. Jadi, wawa nak join laa GA yang dianjurkan oleh blogger Zumbie ni.


Syaratnya sangat mudah, story sikit pasal blog mekzumbie ni.
Wawa dah lupa bila wawa start follow blogger mekzumbie ni, yang pasti awal-awal dulu agak takut juga nak follow, bukan apa takut mekzumbie ni cerita pasal zombie plak. Wawa jenis takut sikit dengan gambar yang pelik-pelik dan mengerikan.. hihi


Tapi wawa klik juga nama Mekzumbie ni, bila masuk sana mak aihh.. Mana zombi, tak de pun.. Yang ada pengisian yang santai dan bermanfaat. Di samping itu, mek zumbie ada juga share tips dan petua nak gi ke vietnam pengalaman perjalanan mekzumbie.


Korang nak tahu lebih lanjut, boleh laa terjah ke sini.


Hadiah yang ditawarkan kepada peserta ialah :
Cawan comel untuk 2 pemenang :
Topup RM10 untuk 3 pemenang :
Topup RM5 untuk 3 pemenang :
Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :
Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):
(Hadiah misteri tak ditunjuk kerana misteri)

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

paridah said...

wah banyaknya hadiah..gdluck wawa.

Mardiah Diana said...

Semoga berjaya wawa....

Ms. Kejupenyet said...

Good luck ye
Bw sambil follow mana yg tak difollow lagi (=

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

Mek Zumbie said...

hahaha XD belum lagi nak post benda-benda pelik ni hehehe :) BTW MZ follow balik sini & wish you all the best. Thanks sebab support & join GA MZ ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...