Search This Blog

Saturday, 31 October 2015

PROMOSI OCTOBER 2015 SUPER DUPER GREAT!

**STICKY POST**
Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, September yang super indah. Meninggalkan kita semalam, berkunjung hari ini Oktober yang penuh gemilang.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Wawa pasti, semua shaklee Indipendent Distributor atau Agen Shaklee Yang Sah telah senyum sampai ke telinga bila mana melihat PROMOSI OKTOBER!  

Wawa pasti bukan hanya agen shaklee, malah anda pengguna dan bakal-bakal pengguna Vitamin shaklee tak sabar-sabar nak tahu apa yang menarik untuk promosi bulan ini.

Shaklee dengan bangganya memperkenalkan Promosi 3 produk sekaligus iaitu GLA COMPLEX, OMEGA GUARD dan VITA-E COMPLEX.

PROMOSI GLA COMPLEX



BELI 6 PERCUMA 1:
1. GLA COMPLEX

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price : RM580.38 (GET FREE 1)

TWIN PACK 5% OFF:
1. GLA COMPLEX  

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM183.80

PROMOSI OMEGA GUARD



BELI 6 PERCUMA 1:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price : RM864.96 (GET FREE 1)
✔️ Opss, dapat keahlian percuma. (Tak perlu bayar rm80)
✔️ Dapat lagi Vitalea 1 botol
✔️ Dapat Cash Bonus lagi ~RM33

TWIN PACK 5% OFF:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM273.90

PROMOSI CLEARANCE STOK


Buy 2 Get 50% Offer

Non Member Price : RM157.94
Promotion Price : RM157.94 (Get 2 Bottles)
✔️ Limited sale (siapa cepat dia dapat)
✔️ Beli 1 dapat 2..")


Berminat? Boleh hubungi wawa di talian hotline 019 996 6576

Jaga kesihatan diri dan keluarga..")

Jom Join ahli dan dapat lebih penjimatan. Klik SINI untuk info kelebihan menjadi ahli..")

31 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhh october ada promotion...

PeRdU cINta said...

Wah...bagus ni..

Zie Has said...

menarik promosi ni ... all the best :)

anak denesor said...

vit e bagus untuk parut kan..

Amanina Mads said...

best ada banyak promotion.. makan juga shaklee

Siti fironika said...

wow..promo..promo.... produk shaklee mmg terbaikkk..hihi..btw, done follow #187 :)

Cikk Mimin said...

Berita baik ni ^.^

Kakzakie said...

Wawa tunjuk harga macam itu yg kakak suka.
Senang nak tahu.

Siti Yang Menaip said...

tengah sale tengah sale cepat !!

Yana Yani said...

wah...ada super duper promosi lagi

Amir renovation said...

Assalam tuan/puan. Sila hubungi sy sekiranya memerlukan tukang renovat rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,sambung rumah,buat porch,grill dn owning,waterprofing,lantai vinyl dan wallpaper,landskap dan air terjun. Terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,puchong,semenyih,ampang,bndr sri putra,dan nilai.hubungi no sy 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

ainniah said...

mmg WAJIB grab ni. murah giler!!!! 😎

nhhas said...

Assalamualaikum

Dear sis wawa....tengs support kempen kuiz ubat hrtu...
nnt emel kn alamat ye:
reallife.nhhas@gmail.com

Mardiah Diana said...

Murah tu....

Jari Manis said...

menarik..kepada yg sedia consume cepat grab

Mizz Aiza said...

Promosi menarik.. ;)

Azlinda Azman said...

MURAH !!

Nadiah Suhaidi said...

Promo Bulan Oktober berbaloi-baloi!

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak Url ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat   SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

Emy Effendi said...

pernah makan vitamic C shaklee. sedap! hehehehe

jom join ramai2, mana tau ada rezeki :) ; Contest @ Giveaway bernilai RM 1,000!

Nooriah Abdullah said...

kalau dkt mmg beli dri wawa lah

Chubby Hanna said...

promo promo! rugi tak beli! by the way sis wawa, macam mana nak join kelab blogger mama di FB tu yer?

Bunda_nora said...

Ada beberapa jenis duplement shaklee ni bunda dah makan...memang terbaik...

Mummy Julia said...

Wahhh ada promosi ... Gud Luck...!

Mummy mai ronda2 dr blog Bunda... #donefollow

Mrs Yatie said...

wa daebak. memang senyum lebar para pengguna shaklee ;)
puan wawa, terima kasih singgah blog PG ya ;)
PG singgah, menabung sekali :)

yanie yusuf said...

wahh menarik offer bulan ni... murah gak!!

Farrah MF said...

Wowww! Banyak promotion bulan ni ye.

Syah said...

anda ditag!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/10/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html

Diana Rashid said...

shaklee punya promotion memang terbaik..:)

NATRA ISMAIL said...

Saya dah konsum almost 1 month. Kesannya menakjubkan. Tu pun on off makannya.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...