Search This Blog

Thursday, 29 October 2015

Testimoni Kulit Licin Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Teruja wawa nak kongsikan, customer kepada sideline wawa. Dulu kulitnya sangat bermasalah. Alhamdulillah, kini masalahnya semakin berkurangan.



Airmata menitis semalam lihat custemor muka yang sangat kronik.. sangat2 kronik ... telah licin MASYAALLAH!!!!!!!!!!!
hanya vita e dan vita c je dia amalkaN beli pada dila.... vita e juga dia picit sapu di bahagian muka masalah...

SubhanaAllah ......
Allahuakbar....
Ya Allah.... Ya Tuhan ku..

Kami bertemu berdua kami menangis rasa teruja sangat muka dia berubah. Boleh licin tinggal PARUT-PARUT ckit je lagi....dila memang tak sangka boleh hilang mcm tu. Dila ingat makan masa lama cuma 3bulan je dia cakap muka hilang ckit2.

Muka dia sangat kronik berLUBANG-LUBANG dan BESAR-BESAR jerawat serta ade NANAH lagi.. dia pun benci tengok muka dia.. tapi sekarang dia dah lawa dan nampak dia ceria serta muka pun fresh... 1ari nanti dila akan tunjuk testimoni dila bila mukanya dah sembuh sepenuhnya... In shaa Allah Dila cuba pujuk dia tunjukkan wajah dia sebelum dan selepas.

Alhamdulillah... semua dengan izinMUdan pemberianMU.

Inilah vitamin yang dia ambil pada dila. Ini juga whatsApp kami borak. Masa ni dalam bulan 5 dia baru beli pada dila. Sekarang dah bulan 10. Dalam masa 5 bulan sudah boleh merawat semua muka dia ... Aameen Hadiah Allah pada hambanya. - Dila

Jika nak order set cantik dengan wawa, Whatsapp wawa 0199966576


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...