Search This Blog

Saturday, 31 October 2015

Testimoni : Turun 22kg Dengan Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, seronok pagi ni rasa ceria nak sentum sampai ke telinga. Alhamdulillah, bila kita rasa syukur, hidup ini lebih tenang. Se awal pagi  bangun dengan senyuman, hari closing terakhir berpusu-pusu yang pm nak grab OMEGA GUARD & GLA COMPLEX tak lupa VITA E COMPLEX. Jualan Pecah Beli 1 PERCUMA 1. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Nikmat mana lagi yang nak di dustakan.

Ini pula testimoni Hanys, Turun 22kg. Badan naik 23kg dalam masa 2 tahun.

[Testimoni]

๐Ÿ˜ŽBERAT NAIK MENDADAK LEPAS BERKAHWIN. SEKARANG DAH LOSS 22KG!๐Ÿ˜Ž
----------------------------



Taraa!Inilah Hanys. Lepas kahwin.. berat naik mendadak dadak 23kg dalam masa 2 tahun sahaja... dari 55kg jadi 78kg! Sikit lagi nak dapat 80kg!
Buat macam macam jenis diet.. atkins! 

Tapi tak menjadi. 
Paka krim kurus.. tak menjadi!
Pernah try macam macam jamu! Tak menjadi.. Pernah try trial slimming session, hampeh! Buat habis duit je. 
Bila dah berniat nak pergu umrah, baru sedar, susahnya nak beribadat. 
Kaki sakit, lutut sakit. Peha berlipat. 
Kemudian saya nekad untuk belajar, apa keperluan penting untuk LOSE WEIGHT. Rupanya, semuanya ada dengan Shaklee. Protein, detox, bakar lemak. 
Mudah je rupanya.. cuma kenalah istiqamah!

Sebulan je Hanys dapat lose 5kg.. kemudian 10kg.. kemudian 15kg.. sampai la sekarang, 22kg! 
Berat dah jadi 56kg. Itupun semua dah tegur, kurus sangat๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Baju darinsaiz xl, dah jadi M. Ada yang S juga. Alhamdulillah. Seronok dapat kurus secara sihat. Yang penting, saya sihat dan tidak skip NASI!
.
Saya dah cuba dan rasa sendiri.Dan sekarang saya nak bantu anda pula diluar sana untuk dapat hasil macam saya juga.Jangan tunggu lama2,nnti lagi berat liat nak turun.
.
Tak perlu buang masa dan duit dengan cuba produk lain sebab saya sendiri dah cuba banyak produk lain sebelum saya guna set ni.Beribu2 dah habis.Akhirnya Set Slimming Power juga yang berkesan sebab ianya dihasilkan oleh para dokter dan saintis. - Hanys
.
●●●●●●●●●●●●●●●●●

✔️1.Berat anda kategori yang LIAT nak turun?
✔️2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit?
✔️3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan?
✔️4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar?
✔️5. Nak dalam masa sama badan shape-up?
✔️6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL?
✔️7. Nak produk yang berbaloi tapi BERKESAN?

Nak tahu apa yang Hanys amalkan? ESP + Cinch + OMEGA GUARD

Ayuh semua, dapatkan sementara hari ni adalah last day promotion..")

Hubungi wawa 0199966576

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...