Search This Blog

Sunday, 22 November 2015

Cara Baca Blood Glucose Test

Assalamualaikum wbt,

Rabu lepas wawa berkesempatan ke wellness talk dan kami didedahkan tentang penyakit Diabetes atau lebih dikenali kencing manis. 

Nak tanya korang, kalau orang ada kencing manis. Air kencing dorang manis atau tak? Boleh jawab di comment untuk bagi pandangan korang ye.

Wawa nak kongsikan dengan korang, berapa bacaan gula dalam darah yang menjadi kencing manis.

Haa, bila korang cek dengan doktor dan dieorang bagi tahu, ok bacaan blood glucose test awak macam ni macam ni. Boleh refer dibawah ni ye..")


Thanks for reading..")

1 comment:

MG schmidt said...

kena almost 5 nak cntik :)
tapi kne make sure tak terlebih tak terkurang gula dlm badan ..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...