Search This Blog

Tuesday, 10 November 2015

Mata Lebam Hilang Dengan Night Cream Nutriwhite

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, siapa yang biasa tidur lewat? Sejak dua menjak ni, wawa laa tidur paling lewat dah sampai 12 malam pun masih belum lelapkan mata. Bangun pagi alamaknya, mata gelap semacam je.

Sebenarnya, tidur awal paling bagus kan. Sebab badan kita boleh terjaga awal pagi, badan pun rasa lebih segar. Namun, disebabkan kita sebagai bisnesswoman yang perlukan kerja diwaktu malam, tiada cara lain terpaksa juga stay up untuk order barang customer, pack barang nak pos, rekod customer, study pasal produk, study pasal penyakit dan sebagainya.

Akibat dari tidur lewat, kulit kurang cantik dan mata pasti jadi lebam. Tahukah anda, kita boleh elak semua tu dengan menggunakan produk kecantikan Nutriwhite iaitu Night Cream. 

Apa Fungsi Night Cream Nutriwhite?

OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM




✔️  Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
✔️  Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
✔️  Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
✔️  Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
✔️  Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

Lihat testimoni pengguna Night Cream yang tidur lewat. Yana namanya..")


Selepas 6 jam tidur, bangun pagi tak de lebam dibawah mata. Seronok kan!")

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...