Monday, 30 November 2015

Peluang Jana Pendapatan 4 5 Angka

Assalamualaik wbt,

Hai sahabat wawa dunia akhirat. Apa khabar kalian? Alhamdulillah, semoga sihat-sihat sentiasa. Dikurniakan rezeki yang melimpah ruah serta dipermudahkan segala urusan. 


Alhamdulillah, perniagaan wawa sudah menginjak tahun kedua. Alhamdulillah, berkat sabar dan kecekalan hati, bisness wawa semakin kukuh dan berkembang. Dari tidak mempunyai downline, kini wawa sudah punyai 18 orang anak atau downline dibawah organisasi wawa iaitu MME insyaAllah, sedikit masa lagi bakal bertukar menjadi MME LEGACY SDN BHD. Doakan wawa ye semua.



Kenapa wawa memilih shaklee? Sedangkan pada awal pembabitan wawa dalam dunia perniagaan adalah EMAS. Namun kini, wawa sudah beralih ke bidang nutrisi pula. Bukan sebab tidak dapat untung, cuma wawa ingin fokua 100% kepada perniagaan shaklee. Wawa yakin, dalam industri ini peuang jntuk mengekbangkan empayar lebih besar. Jika nak dibandingkan untung runcit emas dan nutrisi shaklee, untung emas lebih besar. Namun, dalam shaklee wawa dapat kepuasan yang berlipat ganda.  Disamping hubungan sesama upline dan downline begitu erat sekali, umpama adik beradik walhal kami jaramg bertemu hanya whatsapp, telegram menjadi perantara kami. 

Selain itu, kami titik beratkan amalan rohani dimana kami saling mengingati antara satu sama lain. Dalam group ini, kami galakkan semua upline dan downline sentiasa solat awal waktu, lazimi solat dhuha, tahajjud, taubat serta hajat. Paling penting, bacaan alquran bersamaa terjemahan setiap hari paling kurang 1 ayat. Bacalah alquran walaupun satu huruf. Walaupun sebelum mulakan bisness, wawa sentiasa lakukan amalan sunat ini namun tidak setiap hari. Kini, alhamdulillah wawa cuba lakukan perbaiki setiap waktu amalan-amalan sunat ini.

Apa lagi yang wawa dapat dengan bisness shaklee? Hehe..

Pastinya tak lain dan tak bukan adalah BONUS setiap bulan. Setiap pertengahan bulan (12-15 haribulan), shaklee akan masukkan bonus ke dalam akaun setiap SID yang layak menerima bonus. Untung kan, sebab ada antara kita dipertengahan bulan duit gaji sudah pun kering. Alhamdulillah, kami dapat atasi masalah kekeringan di waktu tengah bulan dengan BONUS shaklee.

Korang Tau Tak? Ada juga SID yang tidak bisness layak menerima BONUS. Nak tahu Bagaimana pengiraan bonus? Bonus dikira berdasarkan jumlah uv yang terkumpul pada setiap bulan (1 hingga 30 hb). Masuk bulan baru, uv akan direset menjadi 0. Layak untuk menerima BONUS adalah 150uv.


Ini adalah contoh jumlah uv dan bonus yang diterima oleh SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR. Berapa jumlah bonus yang ingin dicapai, bergantung kepada usaha sendiri.

Alhamdulillah, wawa sudah pun mencapai ranking SUPERVISOR. Setiap bulan wawa layak menerima bonus personal dari shaklee. Iaitu hasil jualan wawa sendiri. Tahukah anda, seorang leader mampu menerima 8 jenis bonus lain. Antaranya Bonus sebagai leader, Net Personal Bonus, Leadership Bonus 1-6 level, Car Bonus, Berpeluang ke Convention Antarabangsa dan dalam negara, Keuntungan Runcit dan sebagainya. 

Tambahan pula, setiap bulan pasti ada saja kejutan dari shaklee. Bulan lepas kami dapat hadiah vitamin shaklee berpandukan peningkatan uv dari bulan sebelumnya. Ada juga LEADER yang mendapat hadiah birthday berbentuk cash dari shaklee.

Banyak sangat peluang yang shaklee tawarkan. Cara menjalankan bisness shaklee juga sangat mudah. Tanpa perlukan modal besar, cukup hanya mendaftar sebagai ahli RM80 sekali seumur hidup, anda sudah layak menjual vitamin shaklee dan berpeluang mendapat BONUS.

Kenapa Wawa cakap Bisness Shaklee Sangat Mudah?

✔️ Modal kecil (RM80) sekali seumur hidup.
✔️ Tak perlu simpan stok.
✔️ Tak perlu pergi rumah orang atau jumpa orang.
✔️ Tak perlu ke pos ofis setiap hari. (Hanya shaklee yang poskan)
✔️ Rajin berkongsi kebaikan produk dan peluang bersama shaklee di sosial media.
✔️ Setiap bulan layak terima bonus (atleast 150uv)
✔️ Berpeluang mendapat 8 jenis bonus lain.
✔️ Produk yang berkualiti, selamat, halal dan semulajadi.
✔️ Mempunyai sijil halal.

Jika disenaraikan, terlampau banyak bemefit yang dapat dari shaklee. Ditambah pula upline yang super duper best. Selain dari bonus shaklee, upline juga tawarkan hadiah yang lumayan sekiranya anda berjaya Rank Up dari SID ke Supervisor, Sr Supervisor, Coordinator dan ke atas.

Ya Allah, tak terkira bonus dan benefit menjadi SID dan buat bisness ini.

Jom tambah pendapatan keluarga, atleast dapat buat bayar sewa rumah dan kereta pun ok. Duit gaji buat simpanan. Alhamdulillah, bonus yang wawa terima biasanya diseparate ke beberapa bahagian antaranya, makayah, saving, modal, bayar PTPTN, bayar rumah , sedekah dan beli emas.. Hehe


Berminat Jana Pendapatan bersama Wawa? Whatsapp 0199966576

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-



FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com
Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

33 comments:

paridah said...

tahniah...moga terus berjaya dlm bisnis yg diceburi...

Belog Nabihah said...

wah boleh nie,nanti saya sertai perniagaan shaklee :-)

Nurzakiah Hanum said...

all the best

aeinna Musa said...

nak join!

Zaleha Awaluddin said...

Alhamdulillah..
semoga dipermudahkan urusan dunia & akhirat

Diana Rashid said...

tak heran la kenapa ramai yang join shaklee ni..memang banyak manfaat bukan je untuk kesihatan tapi untuk pendapatan sampingan jugak..kan??

Kakzakie said...

Kakak tumpang gembira dgn kejayaan yg diraih Wawa termasuk downline juga.
Berkat usaha pasti membuahkan kejayaan.

Zie Has said...

all the best wawa :) ...

tiga lalat said...

masyuk.,

Hajar Shikin said...

Baguslah dapat cari income macam gini. Moga bisnes terus maju

Jari Manis said...

wah!!! menarik..semoga terus success ye Wawa

Amir renovation said...

Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

Mama Myja said...

tahniah sis.. good job, insyaallah pasti berjaya.. amin

QasehnyaRania said...

menarik, tertarik
nice sharing sis ×_×

Azlinda Azman said...

Tahniah..good job

Farrah MF said...

Moga bisnes Wawa terus berkembang.
Moga rezeki terus melimpah-ruah :)

aeinna Musa said...

Go wawa go!

Riana LittleCuties said...

Semoga wawa terus Success... ameen

akak nk ajak join GA nie sambil2 tu ahaks

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

;)

Dayah my said...

Smga success sll..☺

Scdha Sein (SS) said...

Makcik kayo!

Eintan Nurfuzie said...

usaha tangga kejayaan,, kipidap dongibab

Mizz Aiza said...

alhamdulillah.. semoga terus success.. ;)

yanie yusuf said...

wahhh menarik.. tahniah semoga terus bjaya aamin

Nabihah Rose said...

nak sertai jugak :-)

Nooriah Abdullah said...

best ni wawa dpt kayo rayo ni

Abam Kie said...

semoga biz akak akan terus maju...jln2 sini sambil follow. no 207. tq.

Nor Dila said...

best ni,,,btw om bw here,,,salam kenalan

Cikk Mimin said...

semoga dipermudahkan urusan sis wawa :D

Sheila Adziz said...

all the best sis :)

aRz MoHa said...

semoga terus berjaya dalam bidang perniagaan ini...all the best

Bunda_nora said...

Tahniah...semoga bisnes terus maju jaya...aamiin..

Riana LittleCuties said...

Moga terus berjaya ye...ameen

kte datang tag awk disini ;-))

jgn marah k

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/sebelas-soalan-tag-by-aynal.html

Media Sensasi said...

Wahh.. masyuk betul.. semoga terus berjaya dalam bisnes ye

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...