Tuesday, 10 November 2015

Permohonan Online Pengambilan Januari 2016 Giat Mara Dibuka

Assalamualaikum wbt,

Siapa yang berminat untuk lanjutkan kursus di Giat Mara, bolehlah memohon dengan segera. Korang boleh apply melalui online di laman web Giat Mara mulai hari ini.

Sebenarnya, wawa pun sedang mencari kursus untuk jahitan tapi tak nak full time. Sebab wawa kerja kan. Sekarang ni, susah sangat nak cari tukang jahit yang best dan murah.. hehe


Siapa yang berminat untuk join kursus pendek, boleh laa apply.. :)

1 comment:

Malinda Ismail said...

Dik yg sebenonye akak penah terpilih sebagai peserta krusus kat giat mara camni dalam bidang jahitan...dari 8 pagi - 430 petang...free tau makan minum sume di sediakan malahan tiap2 bulan dapat elaun lagi...tapi waktu tu akak terpaksa tolak sebab belum ada lesen memandu...:'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...