Search This Blog

Sunday, 15 November 2015

Stretch Mark Mengandung Hilang

Assalamualaikum wbt,

Hai mommy2, apa khabar? Hari ni wawa nak sharing testimoni ibu hamil yang langsung tak ada stretch mark kat perut. Ye laa, kebanyakkan ibu hamil pasti alami perkara ini kan? 

Stertch mark terjadi sebab waktu hamil, perut kita semakin membesar dan menegang. Ia akan menyebabkan kulit cepat merekah bila digaru dengan kuku. Mak wawa ada sebelas orang anak, tapi perutnya ya Allah, cantik macam tak ada kesan memgandung pun. Cara mak wawa cuma guna sabut kelapa dijadikan alat menggaru kalau gatal.. Hihi

Tapi, zaman moden sekarang ni mana nak cari sabut kelapa kan? Jadi, macam mana nak atasi stretch mark ni? Jangan risau, sebab Cream Herbal Blend dapat bantu anda dari masalah ini.


TESTIMONI STRETCH MARK TIADA SELEPAS BERSALIN 




Biasanya ibu hamil akan mengalami rekahan di bahagian perut disebabkan oleh pembesaran bayi dalam kandungan.

Sewaktu hamil, kesan rekahan tidak nampak sangat. Berbeza selepas bersalin, perut akan mengecut dan sangat mengejutkan apabila melihat perut sendiri berubah struktur, iaitu kelihatan stretch mark begitu banyak. 

Testimoni dari pengguna CREAM HERBAL BLEND SEPANJANG KEHAMILAN.

"Td makcik yg urut ena tanya letak apa kt perut x de stretch mark lgsg se awal 4 hari lepas bersalin.

Ena tunjuk la  herbal blend tu.  Ena pakai hari2 masa 3rd trim hamil...Dia tnya brand apa n beli ktmana..ena ckp shaklee dia kata bagus2 ek product shaklee ni😊..makcik urut tu selalu order set berpantang shaklee utk customer2 dia.
Alhamdulillah, tiada stretch mark dengan cream herbal blend. " - Aeinna

Adakah anda sedang hamil? Risau perut jadi hodoh? Jangan lupa sapukan cream herbal blend setiap hari.


Berminat nak cuba? WA wawa 019 996 6576 segera.

3 comments:

Mera Hussain said...

Kalau yang ada selulit biasa pun blh pakai jugak ke???

Farrah MF said...

Krim Herbal Blend ni memang bagus. Dah la multipurpose :)

Puan Wawa said...

@miera - boleh dear..")

@farrah - kan kak farah.. Terbaiks hb ni..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...