Sunday, 8 November 2015

Testimoni : Hamil Selepas Amalkan Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikim wbt,

Testimoni hamil dengan set kesuburan shaklee setahun berlalu. Sahabat wawa hubungi wawa melalui whatsapp date yang sama hari ini. Alhamdulillah, syukur pada Allah.

Setahun Menanti, Akhirnya!

Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar.. Tiada ungkapan paling indah selain menyebut Nama Allah.Meremang bulu roma tatkala mendapat pm dari sahabat merangkap customer wawa. satu photo pregnancy test (Double line) terpampang di whatsapp.

Subhanallah, ucapan terima kasih beliau pada wawa. Syukurlah pada ALLAH sahabat, kerana itu yang selayaknya. Setahun berusaha dengan pelbagai cara, akhirnya beliau mengambil keputusan untuk mencuba set CADANGAN KESUBURAN shaklee. Beliau consume sejak bulan 5, hari ni beliau berkongsi berita gembira dengan wawa..


Seriously, rasa sangat terharu. Tak tahu nak cakap macam mana, tapi rasa bertambah aura untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia untuk mendapat yang lebih baik.

Customer wawa ni ambil supplemen untuk kesuburan, GLA Complex, Esp, Alfalfa, Zinc, Vitamin E, Vitalea & Bcomplex. Usaha antara suami isteri insyaAllah membuahkan hasil..")

Anda sedang berusaha miliki zuriat? Jom dapatkan set kesuburan shaklee dari wawa hari ini.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...