Search This Blog

Sunday, 20 December 2015

Saya Turun 26kg Dalam Tiga Bulan - Rijal

Assalamualaikum wbt,

Kurus adalah mahkota bagi orang gemuk. Betul ke betul? Perasan tak, ramai yang nak kurus tapi berapa ramai yang berjaya? Hanya orang-orang yang hatinya kental sahaja mampu mendapatkan berat badan ideal.

Nak tahu apa yang Rijal amalkan? Jom baca sampai habis.

Cinch shake shaklee adalah menu wajib beliau..")



16 kelebihan & kebaikan Cinch Shake :

-----

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya.

2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan.

3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian.

4. Meningkatan metabolisme badan.

5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus.

6. Anda boleh mengambil carbo seperti nasi dan sebagainya tetapi dgn kadar yg sedikit.

7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan.

8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut.

9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.

10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan.

11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang.

12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian.

13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga.

14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting.

15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan.

16. Soya bukan GMO.



Ha beza tak? Ape macam? Ok Rijal Penang ni pun share dengan akak selain dari pengambilan produk Shaklee, die juga kawal pengambilan makanan, betul-betul kawal. Minum manis good bye, makan lauk bakar camtu. Petang-petang dia akan main futsal atau jogging. Konsisten without failed, good bye comfort zone welcome the new me!

Suplemen shaklee hanya membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan. Selebihnya adalah atas usaha kita sendiri untuk elak dari makan makanan yang menggemukkan. 

1 comment:

paridah said...

BERAT BADAN IDEAL JADI IDAMAN SBB MENJADIKAN KITA LBH SHT N BERGAYA.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...