Search This Blog

Tuesday, 1 December 2015

Jangan Sain Jika Macam Ni!

Assalamualaikum wbt,

Peringatan bersama.

Jangan Sain Jika Macam Ni
*************************


Buat Rakan Niaga sekelian,

Di ingatkan,
Sebelum sain pada borang terima barang,
Mohon check dulu barang anda kerana kadangkala ada kes terpencil macam ni.

.

Bila anda dh sain dan terima barang,
Balik rumah baru kalut kata barang rosak memang itu tanggungjawab anda.

.

Sama-sama kita ingat mengingati.

.

Bila kotak je kemek kadang-kadang brg dlm ok lagi,
So anda semak la brg on spot supaya tidak "terkena".

.

Jika brg rosak, minta return semula dan report pada pengirim.

Bukan nak salahkan sesiapa tp sekadar utk bantu rakan-rakan niaga yg sedang seronok dgn order kencang utk lebih beringat.

Pesanan : wanmuliani

2 comments:

nohas said...

pembeli mesti nak barang yg elok...value for money..

SHERWIEYNA MUZZAWER said...

Pernah terjadi dengan akak. Sain dulu baru sibuk sibuk nak check barang. Last last tak dapat tukar..menyesal dan geram sangat masa tu. Tapi nak buat macam mana salah diri sendiri :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...