Search This Blog

Wednesday, 16 December 2015

Testimoni ESP Shaklee Terbaik 2015

Assalamualaikum wbt,

ESP minuman kegemaran wawa dan semua orang sukakan ESP. Apa ESP ni ya? Macam goreng pisang panas pun ada. Asal restok je habis, asal dapat whatsapp je nak order ESP.

Ohh ya, patutlah untuk kecantikan luar dan dalam. Untuk kesihatan lelaki dan wanita.. Hihi

Nak tahu tak apa fungsi ESP ni? Jom baca sampai habis..")

KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

==== 

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat. 

Testimoni ESP terbaik shaklee.















Your Health & Beauty Consultant
-WAWA-


3 comments:

Diana Rashid said...

ramai yang dah cuba produk terbaik dari shaklee ni..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
ppsstt: akak, esp skrg ni mmg xda stok erk ?

Puan Wawa said...

@Diana ; betul tu diana.. mai laa cuba..")

@Rania : ade dear, knape ye? ")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...