Search This Blog

Sunday, 27 December 2015

Testimoni : Kulit Flawless Gebu Tanpa Make Up

Assalamualaikum wbt,

Promosi Collagen masih ada lagi tau, jom grab dengan harga menjunam!")

Kulit Flawless, cantik gebu dengan Collagen Powder.

Ini adalah Testimoni Puan Nana - Tudung biru



Tiba-tiba terfikir, dulu pernah habiskan beratus malahan beribu untuk beli produk mekap..

Foundation-rm250
Foundation primer-rm150
Compact powder-rm150
Concealer-rm200

Total semua lebih kurang nak dekat rm800 semata-mata untuk dapatkan kulit wajah yang FLAWLESS, BEBAS PARUT DAN CELA, LICIN dan GLOWING..

Tapi lepas amalkan Shaklee Collagen Powder, alahai, tak sampai rm300 pun sekotak untuk dapat kulit yang sama hasilnya dengan pakai mekap..

Even lebih cantik dan natural lagi.. 

Beza ye, glow sebab mekap compare dengan natural glow.. 

So, decide lah sendiri.. Nana sendiri pernah jadi seorang yang gila mekap.. (Even sampai sekarang pun kadang2 bila datang mood nak mekap)

And nana jugak ada alami kulit yang tak perlu pun mekap.. Natural je dah cukup okey..

And nana prefer kulit NATURAL BEBAS MEKAP.. Salah satunya sebab, tak payah susah payah nak remove mekap time nak solat :")

So mana lagi baik? Tepuk dada tanya hati..

Promo pun nak habis dah tau.. Lepas ni bukan setakat promo je dah habis, kolagen sendiri pun dah tak dapek dah nak beli sepanjang setahun..

Bulan ni jela peluang nak pulun borong.. Demi NATURAL BEAUTY memasing.. Heee

- Puan Nana

Meh join wawa meh.. Kita cantik-cantik secara semulajadi :)

@vitaminwawa2u

1 comment:

Yun Sing said...

Ada promosi ye :/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...