Search This Blog

Friday, 2 January 2015

Maharaja Lawak Mega Sepahtu Musim 8

Assalamualaikum sahabat,

Buat apa tu? Wawa bersiaran dari rumah mak di Ketengah Jaya. Sudah lama wawa tak layan TV, malam ni adik wawa semua tengok maharaja lawak mega, wawa pun join sekali la..hihi

Baru lepas tengok persembahan group Sepahtu. Ya Allah, serius lawak bila bergabung dengan Kamarool Yusof pelakon veteran. Sampaikan Jep dengan Shuib pun tak tahan gelak dengan lakonan dorang.

Sakit perut duk gelak. Hihi


Tsk sempat nak snap pic sepahtu tadi, pic atas tu group Bocey. Best jugak laa..")

Promosi Januari 2015

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, bulan ni shaklee masih berbaik hati offer 3 promosi sekaligus.


VITALEA FOR KIDS is COMING!

====
Multivitamin untuk kanak-kanak.
Rasa manis banyak, masam sikit.
Pasti kesukaan kanak-kanak..")
Ibu-ibu, jom bagi makanan kesihatan yang terbaik untuk anak2 tersayang..")








For more info & order,

wawa
019.996.6576

Tips Bisness Marketer Aqif Azizan

Aqif Azizan Menulis,

=========


Kadang-kadang stop kongsi tip bisnes dan
marketing pun seronok juga.

Memandangkan Allah panjangkan umur
kita untuk hidup pada hari Jumaat yang
mulia,

... Saya teruja untuk berkongsi status
Facebook daripada golongan ilmuan
yang saya ikut rapat-rapat iaitu.

Dr. Bilal Philips.

Perkongsian beliau ini sangat memberi
makna,

"The fastest way to get hurt is to expect
appreciation and reward for every thing you
do for others.

Do it for Allah's sake and expect the reward
from him."

===
Apa kena mengena dengan anda & saya?
===

Tafsiran ringkas yang kaitannya dengan
bisnes & marketing:

1) Jangan buat sesuatu kerana mahu ganjaran
daripada manusia.

2) Buat sesuatu kerana Allah, dan teruja untuk
mendapatkan ganjaran daripada Allah.

Di mana ada penjuru ganjarannya adalah
TIADA HAD.

Keseronokan jiwa, limpahan rezeki dan
sewaktu dengannya.

Salam Jumaat. ;)

=========




Wawa suka follow Aqif Azizan ni, dia banyak sangat tips untuk peniaga online..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...