Search This Blog

Tuesday, 6 January 2015

Lunch Di Kedai Batu

Assalamualaikum wbt, 


Hai, selamat petang semua..")

Korang dah makan? Alhamdulillah,  hari ni wawa lunch di Kedai Batu. Unik je nama, actually kedai ni tak ada nama pun. Kedai kayu biasa sahaja, yang uniknya kedai ni berada diantara batu bongkah yang besar. Sebab itu, kami panggil kedai batu.


Walaupun nampak macam pelik, makanan kat kedai ni sangat tak pelik.. hihi.. Sebab menunya santai-santai je, antaranya laksam terengganu yang superb best, laksa pinang feveret wawa ni, laksa terengganu, mee goreng basah yang kita ambil sendiri (layan diri laa), keropok keping yang macam bentuk selipar (kami panggil keropok selipar), ubi goreng yang besar-besar sangat best, goreng pisang, keropok lekor goreng dan banyak lagi. Wawa pun lupa banyak sangat menu santai dia.

Air feveret wawa adalah air jagung, dapat kutip jagung kat dalam air ..fuhh heaven, ralit sangat.. hihi

Jom layan photo plak, yang tak berapa nak menjadi sebab snap dengan handphone, tu pun selepas makan.. hihj

Sebelah kanan pun ada batu besar.

Air jagung + laksa pineng


Beria kawan wawa dengar cerita..")

Thanks for reading..")

Mommy To Be

Assalamualaikum wbt, 

Apa khabar sahabat? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa sihat sejahtera, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah. Aameen.


Mommy to be, siapa yang sesuai untuk gelaran ini? Setiap wanita inginkan cahaya mata kan? Jarang sekali kalau yang tak nak tu.. hehe..

Mommy to be macam sesuai untuk ibu-ibu yang hamil kan? Tapi sesuai tak untuk wanita yang belum punyai anak? 

Wawa selalu jugak guna words ni, sebab bagi wawa kata-kata tu kan doa. Bila wawa tulis status yang lebih kurang macam ni, ramai yang bertanya. Wawa ada baby ke? Wawa dah pregnant ke? Hihi.. Sedangkan belum lagi, cuma wawa suka guna menunjukkan kita rasa macam bakal ada baby.. ngeee..

Coretan di pagi hari..")

Wawa Shaklee Independent Distributor COD Paka Pantai Timur

Assalamualaikum wbt,

Decaration of the day..hihi")


Alhamdulillah, ramai yang berminat untuk mendapatkan supplemen tambahan untuk meningkatkan tahap kesihatan yang lebih optimum. Namun, dek kerana lambakan produk di luar sana menyebabkan kalian keliru untuk memilih. Jangan risau, kami di rangkaian SHAKLEE menawarkan produk kesihatan yang berkualiti tinggi, selamat, semulajadi dan HALAL. Tambahan pula, perbezaan Shaklee "Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Sentiasa Mesra Alam"

Anda sedang mencari supplemen yang bersesuaian? wawa, pengedar shaklee yang cool dan komited membantu anda menawarkan supplemen kesihatan seisi keluarga.

Antara set cadangan yang saya tawarkan ialah

- set cantik
- set tambah berat
- set vitamin ibu hamil
- set jerawat
- set letih/lesu
- set kolesterol tinggi
- set kurang selera makan
- set kesihatan anak-anak
- set kesihatan rumah
- set kesihatan kecergasan
- set gout
- set penyakit kronik (Kencing Manis, Darah Tinggi, Jantung, Stroke etc)
- set migrain
- set pigmentasi
- set sembelit
- set tekanan darah rendah
- set gastrik
- set asma/asthma
- set selsema
- set nafas berbau

.

Banyak lagi masalah kesihatan dapat diatasi dengan memberi makanan nutrisi yang cukup pada badan. Sesuatu penyakit biasanya berpunca daripada badan kita banyak toksin. Jadi, apa yang harus kita lakukan? Ubatilah dengan sesuatu, paling mudah dan senang melalui pemakanan tambahan kesihatan..")



For more info & order:
Wawa
019 996 6576
COD: Paka
vitaminwawa.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...