Tuesday, 20 January 2015

Ostematrix Menguatkan Dan Membina Tulang

Ini Adalah Ostematrix


===

Membina tulang dan menguatkan tulang.

Tahukah anda, matrix tulang normal adalah padat. Apabila meningkat umur 30 tahun, kepadatan tulang kita semakin berkurang.

Jika tidak mengamalkan kalsium, kepadatan tulang kita semakin menurun. Kajian menunjukkan, tulang tanpa kalsium boleh menyebabkan osteoporosis. 

Osteoporosis secara mudahnya, tulang mudah rapuh, mudah patah.

Formula unik yang ada pada ostematrix mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinv, kuprum, manganes dan boron membantu penyerapan kalsium secara optimum.

Pengalaman Customer wawa, 

Berumur 21 tahun, accident dengan motor dan menyebabkan tulang kaki patah. Kejadian bulan Oktober, December cuba dengan Ostematrix. Pengambilan 3kali sehari dan 4 biji sekali makan. 

Alhamdulillah, dengan izin Allah jua.. perkembangan selepas berjumpa pakar, tulang semakin bercantum cuma belum  baik sepenuhnya.

Wawa doakan customer wawa yang hebst ini kuat dan terus positif untuk harungi dugaan yang beliau hadapi.

====

Selain untuk tulang, tahukah anda ostematrix juga membantu mengatasi senggugut? Sakit senggugut bagi sesetengah wanita adalah normal, namun jika dibiarkan berterusan boleh menyebabkan seseorang sukar untuk mengawal emosi.

Mengikut pengalaman sendiri, selepas mengambil 2 biji ostematrix sakit senggugut hilang. 

Ostematrix sangat sesuai kepada anda yang berumur 28 tahun dan ke atas yang ingin menjaga kesihatan tulang dan tidak suka minum susu.

Ostematrix adalah pilihan terbaik.

====

For Info and Order:




emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

ESP Pengganti Breakfast

Pengganti Breakfast Wawa

===

Esp memang bekerja dengan baik pada wawa. Jam menginjak ke tengah hari, belum terasa lapar pun..

Compare kalau wawa tak ambil ESP, jam 8 pagi tu perut dah menyanyi riang. 

Alhamdulillah,  wawa suka minum esp pagi-pagi sebab tak perlu masak..hihi

Apa fungsi ESP?

===

♥mengenyangkan 
♥membekalkan tenaga yang berpanjangan
♥memutihkan kulit (diakui customer wawa dan pengguna esp)
♥bantu atasi masalah gastrik
♥bantu atasi masalah parut jerawat
♥mengatasi masalah pigmentasi
♥rahsia kulit cantik dan anjal
♥mengatasi masalah prostat bagi lelaki

Ini antara fungsi esp. Anda malas nak masak waktu pagi? Jom breakfast dengan esp..")

If korang berminat untuk cuba, boleh hubungi wawa seperti no tertera dibawah ye..")

019 996 6576 


Thanks for reading..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...