Monday, 26 January 2015

Thanks Blogger Nik Ainaa

Assalamualaikum wbt, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Apa khabar semua? Alhamdulillah,  semoga semua diberi kesihatan yang baik oleh Allah swt. 

Alhamdulillah, terima kasih sangat-sangat wawa dedikasikan pada blogger Nik Aina sebab review blog wawa. Tak sangka blog picisan ni jadi perhatian Aina..hihi.. Thanks tau..

Print screen dari blog aina dengan enset.. maaf laa ye, langsung tak edit sebab enset wawa tengah problem.. ")


Klik banner untuk ke blog Aina

Haa, inilah dia header blog aina. InsyaAllah, kita doakan mimpi aina jadi nyata.. ")

Kalau korang nak tahu, aina ada juga blog untuk novel tau. Macam-macam novel ada, bagi peminat novel jangan lepaskan peluang..hihi

Wawa nak tahu jugak part buat scroll dalam entry tu. Jika Aina kesudian, tolong ajarin guee.. hehe

Jom terjah blog Aina, tengok apa yang ada.. jemputlah ke blog Aina semua..")

Thanks tau Aina, review my blog. Yang berminat nak cari supplemen kesihatan, boleh roger-roger wawa ye.. hihi.

Pm/ whatsapp/ telegram : 019 996 6576

Qoutes Of The Day

Assalamualaikum & morning,






Old age is like climbing a mountain.
You climb from ledge to ledge.
The higher you get,
The more tired and breathless you become,
But your views become more extensive.
-   
Ingmar Bergman (Swedish film director)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...