Search This Blog

Saturday, 7 February 2015

OMEGA GUARD DAN ALFALFA SHAKLEE BANTU AYAH SEMBUH DARI PENYAKIT GOUT YANG DIHIDAPINYA SELAMA 20 TAHUN

OMEGA GUARD DAN ALFALFA SHAKLEE BANTU AYAH SEMBUH DARI PENYAKIT GOUT YANG DIHIDAPINYA SELAMA 20 TAHUN

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar sahabat wawa? Alhamdulillah, semoga kalian diberi kesihatan yang optimum..Ameen.. Wawa nak kongsikan kisah Gout yang dialami oleh ayah sahabat sideline wawa. Dibawah ini ditulis beliau dan copy paste 100%. Sekiranya ada diantara kalian atau family yang mengidap penyakit Gout ini, boleh hubungi wawa untuk berikhtiar secara supplemen..").. InsyaAllah, dengan izin Allah jua.


ehsan google

Pagi tadi ada wassap dengan customer tentang gout..Dia dapat info dari entry saya yang sebelum ni tentang vitamin untuk pesakit gout. Dia nak belikan untuk mak dia...Saya suggest kat dia beberapa pilihan ikut bajet dia...samada Vivix, Omega Guard & Alfalfa... Tengah-tengah wassap tu teringat pula kisah tentang pesakit gout yang telah berjaya mengawal penyakitnya..Saya ada bercerita dengan beliau pasal ni..So kali ni nak bercerita juga dengan anda semua, kut-kut ada yang sedang berikhtiar mencari penawar untuk penyakit gout... Omega Guard & Alfalfa bantu ayah sembuhkan penyakit gout yang dihidap selama 20 tahun! Ini kisahnya ***

KISAH BENAR

----------------------
Ngeri tengok gambar real.. so, wawa tepek gambar ehsan google..")

[AYAHKU PENDERITA GOUT 20 TAHUN..…]

Kisah bermula ketika saya berumur 12 tahun.Ayah bawa saya ke Sunway Lagoon.Bukan main sukanya hati ni dapat berjimba-jimba disana bersama kakak saya. Sedang bersukaria, tiba-tiba ayah mengerang kesakitan.katanya kakinya amat sakit.nak bangun pun tak boleh.ibu mula resah.saya apatah lagi.macam-macam yang terlintas di kepala waktu itu.

“Kenapa ayah tiba-tiba jadi begini?” “Adakah ayah lumpuh?”

Astagfirullah…susahnya hati saya masa itu.Terbantut nak bersukaria.Hari yang gembira bertukar menjadi duka.Ayah ditolak dengan “wheel chair” ke kereta.Dan ibu terus memandu kereta menuju ke klinik berhampiran.Ayah diberi Pill Killer.

Sehingga kini umur saya 30 tahun. Ayah masih makan pill killer setiap kali gout menyerang.Dah jadi macam gula-gula.Goutnye kerap bertandang.Sekarang makin teruk.Bengkak-bengkak di tumit dan juga di tangan.Bukan bengkak biasa.Siap bernanah besar-besar pula tu.Naik seram saya tengok. Dalam hati…bilakah semua ini akan berakhir. Saya simpati ayah jalan henjut-henjut. Saya sedih ayah solat tidak dapat duduk dengan betul ketika tahyat awal mahupun akhir. Saya nangis belakang pintu lihat ayah terbaring mengerang sakit atas katil ketika mana dia tak kuat untuk berjalan. Hanya doa yang mampu saya panjatkan.Doa yang tanpa usaha. Ustaz masa sekolah cakap…Doa tanpa usaha adalah SIA-SIA.tetapi ituje yang saya mampu. Sedih.

1 hari..tergerak hati saya untuk berikan ayah OMEGA dan ALFAFA Shaklee.Saya ada terbaca yang Omega mampu mengurangkan radang sendi dan juga kesakitan.Manakala Alfafa mampu meneutralkan uric acid kepada alkali.wahh menarik!!teruja saya nak berikan kepada ayah saya.Saya beri pada ayah dan tulis besar-besar pada botol.tiba waktu makan,saya SMS ayah. “Ayah dah makan OMEGA?” “Dah makan ALAFA?”

Begitulah bersungguhnya saya inginkan ayah sihat.Ayah saya patuh dan konsisten menelan 2 supplemen ini. Sambil saya tak henti-henti berdoa moga inilah usaha terbaik untuk ayah saya.

Hari yang cerah.Ayah baru pulang dari cek up di hospital.Wajahnya girang dan berseri. Dihulurkan sehelai kertas kepada saya.

“Kertas apa ni?” Masyallah!!terkejut saya lihat bacaan uric asid ayah saya berada di paras NORMAL!!! Ya Allah..bergenang air mata saya. “Dah 20 tahun…ayah tak pernah pun dapat bacaan uric asid NORMAL.Doktor pun terkejut.Bagus ye Shaklee “ kata ayah

Dah setahun ayah bersama Shaklee…saya asyik intai je kakinya.tiada lagi bengkak…tiada jalan hinjut-hinjut…tiada nanah besar-besar.

Alhamdulillah…Alhamdulillah…Alhamdulillah… Hati anak mana yang tak gembira pabila ayah tersayang kembali ceria menjalankan kehidupan…

Terima kasih Allah…..

"..Why i love this amazing company....Not a ringgit was earned without somebody first helping somebody else become healthier, giving somebody an opportunity to have better life for their family, making planet a more sustainable place.."~CEO Shaklee Corporation

***** Terharu dan gembira..masa mula-mula saya baca kisah ini, bergenang air mata..dapat dibayangkan perasaan seorang anak yang berjaya membantu ayahnya pulih dan dapat menjalankan kehidupan dengan sihat dan ceria.. Alhamdulillah~~~

Semoga entri testimonial ini dapat dijadikan panduan bagi membantu lebih ramai mereka yang sedang menderita penyakit gout untuk pulih..Ketahuilah, produk Shaklee adalah 100% selamat, berkesan

=====
For Info and Order:


emel : wanrokiahwanismail@gmail.com 
 sms/whatsapp : 019 996 6576 ID Shaklee: 1109915 
COD Vitamin Shaklee : Paka & Sekitar 

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 “INGINKAN PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA 6 ANGKA SEBULAN HANYA DENGAN BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA SEKARANG UNTUK SAYA BIMBING ANDA. KELAS BIMBINGAN 100% ONLINE TANPA PERLU ANDA KELUAR RUMAH. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH LAGI DIPERLUKAN”

Taip <SAYA NAK JOIN AHLI> HANTAR ke 019 996 6576

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...