Search This Blog

Monday, 9 February 2015

Lunch Dengan Ayam Penyek

Assalamualaikum wbt, 

Hai korang, selamat tengah hari semua.. Makan apa hari ni? Hihi.. Wawa lunch dengan Ayam Penyek..

Korang pernah makan tak ayam penyek? Wawa kali yang ke6 nak makan ayam penyek ni. 

Waktu first time dengar, ingatkan ayam dia yang penyek. Rupa-rupanya macam biasa je, cuma ada tempe.. Jom tengok macam mana bentuk ayam penyek ni ye..hihi


Selamat Menjamu Selera..")

SELAMAT PAGI MALAYSIA!

Assalamualaikum wbt, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Alhamdulillah, Alhamdulillah,  Alhamdulillah,  syukur ke hadrat ilahi masih memberi peluang pada kita untuk merasai nikmat bernafas. 

Masih berpeluang untuk tingkatkan amal ibadah, supaya dapat jadi bekalan akhirat nanti.. Alhamdulillah..

Salam ceria buat semua, maaf sangat sebab wawa kurang berblogwalking seminggu ni sebab kekangan yang tak dapat dielakkan. TapI korang boleh dapatkan info terkini di instagram wawa @rahsia_cantik_dan_langsing untuk ikuti perkembangan terkini serta info tentang produk.

Setakat ni hanya sempat bw beberapa blog sahaja. Ada kelapangan wawa reply balik ye..")

Tadi sempat gi teman kawan buat checkup di klinik dekat site ni sebab demam dan sakit tekak. sempatlah wawa menimbang, risau pun ada jugak sebab dua tiga empat hari ni, rasa seluar macam longgar je. Ingatkan berat wawa turun. 

Tapi, lepas timbang ini hasilnya! Alhamdulillah,  tapi perlukan 3kg lagi untuk dapat berat ideal. Will work for it.. hihi



Zaman study, korang nak tahu berat wawa berapa? Tak sampai 40kg pun! Paling tinggi 40kg, biasanya dalam 38-39kg..") Ringan kan? Hihi

.

Ini hasil pengambil set tambah berat shaklee, walaupun tak konsisten ia tetap bekerja memberi nutrisi untuk wawa..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...