Tuesday, 10 February 2015

Ais Cream Pasu Famous

Assalamualaikum wbt, 

Hai korang, buat apa tu? Wawa masih lagi dekat ofis menanti jam 6 untuk pulang.. Hati-hati memandu pada anda yang tengah drive, menempuhi kesesakan lalu lintas. Semoga semuanya selamat sampai.^_^

Ais krim pasu, sangat famous emes dalam FB sekarang, masing-masing update tentang keunikan ais cream yang dihidang didalam pasu. 

Woww,macam menarik kan? Unik dan kreatif tapi MAHAL..hehe

Wasa sempat rasa ais cream dalam pasu ni, tengok sekali macam dia hidang pasir je.. Nak tengok bentuk dia?.Tadaaa..


Jangan tertipu dengan ketinggian pasu, ais krim hanya separuh dari pasu dan ditabur dengan orea. Rasanya Ais krim vanilla, best laa juga.

Wawa makan kat kedai femes ditepi pantai dungun. Tak ingat nama kedai.. hihi

CANCER SURVIVOR (LUNG TUMOR) PENGAMAL VIVIX

CANCER SURVIVOR (LUNG TUMOR) 

==== 

Mr Law Chu Hian bekas pembaca berita NTV7 .

Kredit Master Maria Hj.Abas

Dec 2003 - disahkan mempunyai kanser paru-paru. Beliau menjadi sangat kurus, rambut gugur. .

July 2004 - start consume produk shakle. - mengalami healing crisis yang teruk,  batuk teruk macam nak meletup paru-2nya! Tapi, beliau tetap consume shaklee dan yakin dengan keberkesanannya. .

Nov 2004 - Medical 'Report Card' sangat PERFECT! .

Bila ditanya apa yang beliau consume? -> EVERYTHING! 
Dari supplemen, skincare, haircare, household products! Beliau meng"SHAKLEE"kan dirinya dan keluarga beliau. .

Salah satu produk yang banya membantu & beliau amalkan sehingga hari ini adalah VIVIX! .

Vivix secara ringkasnya berfungsi memperbaiki DNA yang telah rosak. Ia mengandungi Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol bertindak sebagai: 
- Anti-oxidant
- Anti-inflammatory
- Anti-cancer

Ia juga berfungsi:
- Mengurangkan risiko penyakit jantung
- Mengawal gula dalam darah
- Menyokong kesihatan sendi
- Mengawal berat badan
- Menguranhkan penyakit Alzheimer
- Untuk kesihatan keseluruhan .

Semalam wawa dapat pm dari sorang customer tentang kanser darah. 12kali buat kimo.. Allah, wawa doakan beliau diberi kesihatan yang baik. 
Untuk pengetahuan semua, setiap kali buat kimo sel2 kanser akan mati dan sel2 normal juga akan mati. Sebab itu, kebanyakkan pesakit yang buat kimo akan menyebabkan imuniti semakin menurun.

Untuk berikhtiar secara supplemen, VIVIX membantu membaiki sel2 yang rosak. Membantu meningkatkan imuniti untuk melawan kanser pada badan.
.

Anda mahu menCUBA? wassap wawa 019 996 6576 .

Sihat Mahkota Bagi Orang Sakit!
.

#sayangikesihatandiri

RAHSIA MUDAH MENJEMPUT REZEKI

Assalamualaikum wbt, 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Alhamdulillah,  Alhamdulillah, Alhamdulillah... Syukur pada Allah, masih memberi kita peluang untuk hirup udara dan bernafas hari ini.

Tanda kesyukuran kita pada Allah, Allah lapangkan dan mudahkan rezeki pada kita. Subhanallah,  Maha Suci Allah..

Wawa nak kongsi dengan korang amalan yang boleh kita amalkan untuk senang dan mudah jemput rezeki. Dengan mengamalkan ini secara konsisten dan ikhlas untuk dapat kasih sayang Allah, insyaAllah mudah Allah nak bagi rezeki kat kita. 

Apa amalan itu ya? Jom baca sampai habis..hehe


Amalan Mudah Menjemput Rezeki:

  1. Istighfar paling kurang 100kali
  2. Selawat 1000kali 
  3. Solat taubat dan istiqamah
  4. Solat dhuha tanpa putus
  5. Jaga dan sayangi ibu bapa

Selamat beramal, semoga bermanfaat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...