Friday, 27 March 2015

Elak Demam Dengan Sustained Release Vita-C Plus

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog wawa dikurniakan kesihatan dan rezeki yang banyak sebanyak-banyak buih dilautan..Ameen.

---------------




Rutin wawa, makan 2 biji pagi dan 2 biji petang.
Alhamdulillah, parut pada kulit cepat je hilang.. Demam pun dah kurang, Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah..
.
Dulu2, wawa anti sangat makan sayur. Kalau sayur ada dalam nasi goreng, kais semua letak tepi. Wawa suka juga makan cucur time kecik2 dulu, biasa mak letak bawang, ikan bilis, sayur sikit2 kan. Korang nak tahu wawa makan camne? Setiap cucur tu, wawa bukak satu2 yg ade bilis tinggal, ambil yg color putih je, tepung sahaja..selebihnya orang lain makan.. Haha.. Punya laa tak makan sayur2an..
.
Pastu, camne nak dapt nutrisi? Sayur sepotong pun tak makan. Makan nasi pun dengan kuah je, ikan & ayam.. Anak korang ada tak macam wawa? Alah, korang pun tak makan sayur kan?? Hik2
.
Kesannya, wawa cepat sangat kena DEMAM.. Bila demam, punya laa lama. Antibodi wawa time tu lemah sangat, kena jerkah dekat ayah pun demam, kena cubit pun demam, main panas pun demam.. Hasilnya, berat wawa hanya 15kg masa darjah 1! Ingat lagi buku catatan kesihatan, time sekolah menengah dulu terjumpa tapi dah buang.. Hihi
.
Kini, wawa tak nak lagi ulangi sejarah lama. Kulit yang kering, demam yang payah nak baik, batuk berpanjangan, selsema yang tak selesa..
.
Sebab tu, wawa amalkan SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS! Membantu meningkatkan imuniti badan dan mengelakkan kulit kering serta berparut..
.
Korang makan Vita C tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...