Friday, 12 June 2015

Get Clean® Water Pitcher

Get Clean® Water Pitcher

Memperkenalkan Air Get Clean®

 

Kod Produk:52114
Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.
Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.
Marilah kita meraikannya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
Pilihan Bijak!
  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos
Keunikan Shaklee
Selamat
  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).
Pintar
  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.
Berkuasa Tinggi
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.
Mesra Alam
  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Klik for Order!")

 Founder of MME Legacy.

     Your Shaklee Independent Distributor
     Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com
     Whatsapp: 019 996 6576
     Instagram: @Beauty_Skin_bywawa
     Facebook: Puan Wawa or  Beauty_Skin_Bywawa (page)

Dua Kalimah Ringan Di Mulut, Tapi Berat Timangannya

Assalamualaikum wbt,

Sebelum lelapkan mata, wawa nak berkongsi satu perkara dimana bila korang amalkan mudah-mudahan ada juga bahagian wawa diakhirat kelak.

Kisah ni wawa dengar kuliah video ustaz orang Terengganu (wawa lupa nama ustaz ni). Semasa beliau hadir kuliah di Yaman, ada seorang pakcik datang ceramah satu jam, dihujung ceramah tu seikh ni pesan, pada semua yang hadir dapat ilmu sampaikan, dapat ilmu sampaikan, dapat ilmu sampaikan. Sebab Nabi pesan. "Barlighuanniwalauaayah" Sampaikan dari aku walaupun satu ayat.

Bila mana Nabi share zikir ni, Dua kalimah ringan dilidah, Berat timangan pahala, sangat disukai Ar-Rahman. Zikirnya adalah, "Subhanllahiwabihamdihi, Subhanallahila'azim".

Dalam banyak-banyak seikh sampaikan, pakcik ni ingat zikir ni sahaja. Selepas habis ceramah tu, pakcik ni keluar pakai kasut, ada orang disebelahnya. Dua kalimah ringan dilidah, berat timangan pahala, sangat disukai Ar-Rahman, Subhanallahiwabihamdihi, subhanallahila'azim. Amal-amal..

Balik rumah, tak sempat buka kasut isterinya sambut, diulangnya pesanan nabi. Dua kalimah ringan dilidah, Berat timangan pahala, sangat disukai Ar-Rahman. Zikirnya adalah, "Subhanllahiwabihamdihi, Subhanallahila'azim".Amal-amal..

Satu hari pakcik ni pergi kerja, balik dari kerja accident, tak sedar diri. Waktu dihospital, doktor nampak mulut pakcik ni bergerak-bergerak macam nak kata sesuatu. Doktor dekatkan telinga dimulut pakcik tu, Dua kalimah ringan dilidah, Berat timangan pahala, sangat disukai Ar-Rahman. Zikirnya adalah, "Subhanllahiwabihamdihi, Subhanallahila'azim". amal-amal.. Selepas ucapkan pesanan tu, pakcik tu pun meninggal. Alhamdulillah, sampai ke akhir hayatnya beliau sampaikan pesan nabi. Jom amalkan. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...