Search This Blog

Monday, 27 July 2015

7 Testimoni Kulit Cantik Dengan Collagen Powder Shaklee 2015

Assalamualaikum wbt,


Apa kahbar semua? Alhamdulillah, semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang baik setiap masa.

Ramai sungguh yang dah cuba produk collagen, kalau di google beribu testimoni yang keluar. Alhamdulillah, shaklee always work dan sangat berkesan kepada pengguna. 

Dibawah ini, wawa kongsikan koleksi testimoni selepas menggunakan produk Collagen Powder. 

Kalau anda atau sahabat-sahabat anda ada masalah yang sama seperti mereka, dan pernah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan, mungkin anda boleh cuba Shaklee Collagen Powder pula.


Mana tahu, sekali anda cuba, terus nak repeat order, macam kebanyakan para pengguna tegar Shaklee Collagen Powder ini. Hehehe..


Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti dan kesan yang cepat dan ketara.


Semoga bermanfaat!! :)

TESTIMONI #1
Kesan jeragat semakin pudar. Kulit terasa lebih lembut dan cerah. Kesan calar, sunburn dah hilang.


TESTIMONI #2
Suami puji kesan jeragat semakin pudar. :D


TESTIMONI #3
Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder selama SEMINGGU, telapak tangan yang dulunya selalu kering, kini semakin lembut dan lembab tanpa memakai sebarang losyen.



TESTIMONI #4
Walaupun baru makan Shaklee Collagen Powder selama 3 HARI, dah rasa keberkesanannya.
Kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar, sakit badan dah hilang, bangun pagi bertenaga, mudah buang air besar, gastrik dah hilang, pecah-pecah pada tapak kaki dah hilang.


TESTIMONI #5
Mak beliau berumur 59 tahun, selepas makan Shaklee Collagen Powder, tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pun tak sakit dah. 


TESTIMONI #6
Selepas ambil Shaklee Collagen Powder selama 5 HARI, jerawat kurang, kulit semakin licin!! Kulit kaki pun terasa lembut jee..


TESTIMONI #7
Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder sebanyak 2 kotak, kesan ketara kulit lebih cerah dan tona sekata, lembab, lembut. Jerawat cepat kecut, tumit kaki licin. 



Alhamdulillah.. teruja rasanya melihat perkembangan positif setiap pengguna Shaklee Collagen Powder ni. Anda ingin mencubanya sendiri? Atau ingin menghadiahkannya kepada yang tersayang?

Contact Me for more details!! :)



For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!




Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...