Tuesday, 28 July 2015

9 Testimoni Terbaik Vivix 2015

Assalamualaikum wbt,

Mood closing dah datang, lagi tiga hari July bakal melabuhkan tirai. Waktu ini sememangnya kami warga SID Shaklee semakin sibuk dengan CLOSING di akhir bulan. Penomena biasa bagi seorang Business Shaklee.hihi.. Ada yang nak rasai perasaan CLOSING dengan wawa? Jom join perniagaan shaklee, mudah, jimat dan menguntungkan.")

Tak ketinggalan ramai yang order supplemen VIVIX. Bulan ni kan promosi Vivix, semua orang nak dapat harga JIMAT. Supplemen yang TERHEBAT abad ini. Tak perlu percaya, korang cuba dulu PASTI jatuh CINTA..")

Wawa kongsikan beberapa koleksi testimoni pengguna Vivix yang sangat-sangat berpuas hati.


Minuman Kesihatan yang wawa amalkan setiap hari.

KENYATAAN MEDIA YBHG TAN SRI DATO' HJ MUHYIDDIN HJ MOHD YASSIN

Assalamualaikum wbt,

Allah, satu kejutan buat wawa. Bila terbaca status Astro Awani mengenai rombakan kabinet Malaysia hari ini. Semoga Allah pelihara tanah air ku dengan RahmatMu Ya Allah.


KENYATAAN MEDIA 
YBHG TAN SRI DATO' HJ MUHYIDDIN HJ MOHD YASSIN

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah, saya mengucapkan terima kasih kepada YAB Perdana Menteri kerana telah memberikan peluang kepada saya untuk berkhidmat dalam pentadbiran kerajaan persekutuan sebagai Timbalan Perdana Menteri bermula 10 April 2009.

Saya juga mengucapkan terima kasih kepada semua ketua-ketua jabatan, pegawai-pegawai kerajaan, pemimpin pertubuhan bukan kerajaan dan semua pihak yang telah menyokong saya sepanjang saya menjalankan tugas sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Saya menerima keputusan YAB Perdana Menteri untuk menggugurkan saya daripada kabinet dengan hati yang terbuka. Saya menghormati kuasa prerogatif YAB Perdana Menteri untuk melantik dan menggugurkan mana-mana anggota kabinet.

Sebagai Timbalan Perdana Menteri, saya telah terlibat secara langsung dalam pembuatan dasar-dasar kerajaan dan melaksanakan tugas-tugas yang dipertanggungjawabkan kepada saya dengan penuh amanah. Selama saya berkhidmat, saya sentiasa mendokong semua dasar kerajaan dan menyokong kepimpinan YAB Perdana Menteri.

Kecuali dalam isu 1MDB, saya mempunyai prinsip dan pendirian saya sendiri dalam mempertahankan hak rakyat, nama baik parti dan kepentingan negara. Jika kerana pendirian saya dalam isu ini menyebabkan saya digugurkan daripada kabinet maka saya redha.

Saya akan sentiasa setia kepada perjuangan UMNO. Sebagai Timbalan Presiden UMNO, saya akan terus melaksanakan amanah yang telah dipertanggungjawabkan kepada saya dan mencurahkan khidmat bakti saya demi memperkukuhkan parti serta mengembalikan keyakinan orang Melayu dan rakyat kepada UMNO.

Kepada Allah saya berserah.

TAN SRI DATO' HJ MUHYIDDIN HJ MOHD YASSIN

27 Julai 2015

-----

Walau apa pun, jom ambil dua biji B-Complex untuk tenangkan fikiran..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...