Saturday, 1 August 2015

Jerawat Batu Hilang Dengan Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Perempuan dan cantik tak dapat dipisahkan. Walaupun hanya tumbuh satu jerawat dibahagian muka, sudah menurunkan tahap keyakinan dan mengundang tekanan pada seseorang individu. Sebolehya, kita akan menjaga pemakanan dan menjaga bahagian luaran dengan lebih teliti. Beruntunglah perempuan yang memiliki kulit yang cantik, gebu, licin dan mulus sejak azali.

Namun begitu, tidak semua perempuan punyai kulit secantik itu. Sewaktu kanak-kanak, kulit kita cantik bab telur yang baru dikupas . Apabila meningkat remaja, berlaku perubahan hormone di dalam badan sehingga mengubah struktur kecantikan kulit sehingga wujud jerawat dan kulit kusam. Di tambah pula dengan keadaan persekitaran dan penggunaan produk luaran yang tidak sesuai sehingga mengundang padah pada diri sendiri. Jerawat muncul tanpa henti, bahkan lebih galak wujud yang baru. Akhirnya, kecewa sendiri.

Itulah kitaran normal yang dialami oleh seorang perempuan, ada juga lelaki. Dibawah ini wawa nak kongsikan testimoni Fatin selepas mengamalkan Vitamin Shaklee. Dari jerawat yang tumbuh melata di bahagian dahi, sehingga kulit Fatin menjadi lebih licin, cerah dan sihat.
Jika ada antara sahabat-sahabat wawa yang alami masalah sama, boleh juga mencuba produk kesihatan dari Shaklee. Yang pasti ia selamat , halal dan berkesan..”)

Pencarian Bloglist & Review Blog Ogos - Disember 2015

Assalamualaikum wbt,

Wawa dah lama tak join segmen blogger ni. Hari ni nak cuba laa. Dapat review dari blogger hebat pun best jugak ni.


Jom laa kita meriahkan segmen blogger sahabt kita.")
Klik je gambar untuk ke direct entry segmen..

Doa Waktu Pagi



Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur ya Allah diberi kesempatan untuk hirup udara dan bernafas hari ini. Dikurniakan kesihatan yang baik, dan hidup penuh keceriaan.

Wawa doakan semoga hari ini urusan kalian dipermudahkan. Jom mulakan hari kita dengan doa dan rasa syukur pada Allah swt.

Selawat dan salam ke atas Junjungan Nabi Muhammad saw.

Allahummasollia'ala sayyidina muhammad 100kali jom.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...