Sunday, 2 August 2015

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

Assalamualaikum wbt,

Jom join segmen..")


Selamat bersegmen. Klik banner untuk join..")

Resepi Pulut Durian Bersantan Mudah Dan Sedap

Assalamualaikum wbt,

Hai, buat apa tu semua? Jom cuba resepi mudah dari dapur vitamin wawa..")

Alhamdulillah, musim buah durian sudah datang. Kini harga sekilogram boleh hanya rm5. Wawa tak perlu beli, sebab  belakang rumah hubby memang dah ada kebun  durian.”) Hujung minggu ni, insyaAllah akan ke Besut pula untuk terjah kebun durian mertua akak ipar. hihi

Wawa paling suka makan dengan pulut dan santan. Rasanya Ya Allah, lemak berkrim dan sangat-sangat best. Wawa nak kongsi resepi mudah dan cara makan pulut durian bersantan. Cara wawa makan mudah sahaja, budak-budak pun boeh buat. 

Ramai yang tak tahu sebenarnya cara makan pulut bersantan. Even suami wawa pun, waktu first time dia makan ketika ayah wawa ajak dia makan sekali baru-baru ni. Agak lucu juga sebab wawa tak tahu, suami wawa tak pandai makan pulut durian bersantan.

12 Jenis Makanan Terbaik Untuk Kesihatan Kulit

Assalamualaikum wbt,

Setiap hari kita makan. Adakah makanan yang kita ambil berkhasiat. Sesetengah individu menggantikan dengan supplemen kesihatan untuk mencukupkan nutrisi harian. 

Sesetengah yang lain, lebih gemar mengamalkan pemakanan semulajadi atau vegetarian makan sayur dan buah-buahan sahaja. Apa sahaja yang kita makan, pastikan ia memberi manfaat 100% ke atas diri kita. Agar ia dapat kekalkan kesihatan kita sepanjang masa dengan izin Allah swt.

Ohh, wawa nak kongsikan 12 jenis makanan HEBAT untuk kesihatan kulit. Amalkan setiap hari, insyaAllah kesan yang korang dapat pasti HEBAT..")


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...