Saturday, 8 August 2015

Tips Jadi Kaya Dalam Masa 3 Hari

Assalamualaikum wbt,

Musim orang nak cepat kaya, tapi malas kerja. Ramai kan yang macam ni. Malas ikut perintah Allah, solat hujung-hujung waktu, sedekah kemut-kemut je nak buat keluar, zikir entah kemana, tahajjud entah-entah lupa.Dhuha, sibuk dengan kerja.

Allah, lempang diri sendiri laju-laju. Tiap-tiap hari minta doa, moga Allah perkenankan tapi suruhan Allah tak nak ikut. Lempang lagi laju-laju. 

Sedarlah wahai semua, semoga kita masih punya waktu dekat dengan Allah swt.

Wawa jumpa artikal kak fel, nak cabar siapa yang berani nak jadi kaya dalam masa 3 hari.


KAMI CABAR Anda!

TIPS Jadi kaya dalam masa 3hari :

Kakfel nak share ilmu pagi ini agar boleh menyedut banyak kebaikan dan aura positive.
Awak ada masalah kewangan? Keluarga?kawan2? Hidup tak tenteram, tak tenang. Nak cari jalan keluar?

Ok kakfel nak buat pertandingan mudah. Siapa buat tips ni dan selepas 3 hari dah dapat kesan inbox kakfel utk tuntut hadiah. Ada satu grand prize bagi siapa yg paling best story dia!
Share dengan kawan2 tips ni agar mereka juga boleh jadi kaya dalam masa 3 hari.(teknik menjemput rezeki adalah dengan berkongsi peluang dan rezeki)

Lakukan ini TODAY! 

1)Bangun pagi ni , usap muka cakap thanks Allah. Usap seluruh badan dan bernafas dalam2 ucap thanks Allah lepas tu senyum sensorang.


2)Cukup waktu, mulakan dengan solat dhuha, buat 2 rakat kemudian 2 rakaat lagi. (4rakaat)

3)Harini ni tanam dalam diri takmau sembang ngan kawan opis pasal org lain, takmau baca atau tulis yg bukan2. Nak zikir dan sebut nama Allah ja. Sebut ulang2( boleh jadi sebak tau)

4)Pergi lunch japgi ada makanan lebih bungkus bagi kucing jalanan.

5)Solat zuhur,asar,maghrib,isya di awal waktu, habis solat terus berdoa. Bersembang mintak kat Allah agar nak kaya dunia akhirat. Minta sungguh2. Lepastu cakap thanks berkali kali kat Allah sebab bagi kita tumpang di dunia.

6)harini tekad , kalau sapa ja minta sedekah beri, walau rm0.50sen

7)telepon mak and abah, bersembang dan tanya khabar walau 5minit.

8)Bangun pukul 3.30pagi. Buat tahajud 2 rakaat kemudian ambik masa termenung fikir salah diri , kenapa ujian datang kat aku, mungki aku pernah buat salah. Buang ego dan kaji sedalamnya.. Apa salah silap kita. Kalau tak jumpa, mohon Allah tunjukan.

Ulang selama 3 hari berturut turut.
 

InshaAllah di hari ke 3 akan ada jalan keluar dan kita akan jadi kaya!
Siapa berani sahut cabaran ni?

Jom, tak perlu masuk skim cepat kaya pun. 

Cara Kecutkan Jerawat Dalam Masa 5 Jam

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa diberi kesihatan yang baik setiap masa supaya kita dapat meningkatkan amal ibadah pada-Nya. Hari ini wawa bersiaran dari kampung Padang Landak, Jerteh Terengganu. Bermalam di sini 2 hari semata-mata nak makan durian.. Hehe

Rumah mertua akak ipar memang sangat banyak pokok durian, buah pun lebat-lebat sampaikan tok peraih boleh datang ambil untuk jual. Semalam lagi wawa dah sampai jam 1 pagi sebab bertolak dari paka dah lewat. Pagi semalam hari jumaat, jam 7 pagi lagi wawa dah mengadap 5 biji durian. Haha.. Melampau kan? Tapi itu lah, isinya yang color kuning buat wawa lupa dah makan banyak.. Kiki

Bila dah makan banyak sangat durian, pasti badan pun panas kan? Dengan air yang tak berapa nak cukup, timbul laa cik jerawat kat pipi. Makan durian dah melampau, vitamin tolak tepi dulu. Sebab tak nak campurkan vitamin dengan buah kan.

Disebabkan tak berapa nak suka tengok jerawat duk menapak lama, malam tadi sebelum tidur wawa telan 2 biji VITA E COMPLEX Shaklee. Alhamdulillah, bangun pagi ni jerawat dah tak ade kecut. Sebelum ni wawa cuma amalkan 1 biji sahaja untuk kekalkan kesihatan. Semalam nak kecutkan jerawat telan 2 biji. PASTIKAN AMAL SEBELUM TIDUR ya. Sebab waktu kita tidur badan kita sedang menjalankan tugasnya dengan berkesan..")



Alhamdulillah, sangat berhasil. Korang boleh cuba juga tau, guna Vita E Complex shaklee sahaja. Vitamin brand lain wawa tak sure. Berbeza Vita E shaklee adalah di extract bersama selenium bagi meningkatkan keberkesanan vitamin E itu sendiri pada badan kita.

Nak cuba? Boleh!!")

Jom jaga kesihatan diri. ")

Terima Kasih sudi luangkan masa membaca..") Semoga peroleh ilmu yang bermanfaat.

For orders and inquiries, boleh contact Wawa terus ya..")

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Wawa untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Founder of MME Legacy.
Your Shaklee Independent Distributor

Wawa | wanrokiahwanismail@gmail.com

Whatsapp: 019 996 6576
SID No : 1109915
Instagram: @Beauty_Skin_bywawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...