Friday, 14 August 2015

Siapa Mereka Ini?


Assalamualaikum wbt,

Wawa bukak blog pagi ni, tetiba tercongok gambar ni atas entry. Sekali andang cantik juga anak beranak ni kan? hehe.. Klik punya klik, rupanya SAIMATKONG and family. Nak tahu lebih detail pasal family ini? Klik gambar ye..")


Santai-santai jumaat..")

Giveaway Wallet By Opzzpinky

Assalamualaikum wbt,

Salaam jumaat semua. Wawa nak ajak korang join GA anjuran blogger Opzzpinky. Macam best je dapat hadiah kan.. hehe


Klik banner untuk join..")

Pencuci Wajah Nutriwhite Shaklee Tahan 1 Tahun

Assalamualaikum wbt,

Salaam jumaat yang penuh barokah buat semua. Alhamdulillah, Allah izinkan kita bertemu lagi Jumaay yang berkat. Apa khabar penghuni syurga Allah swt? Alhandulillah, wawa doakan kalian sentiasa berada di bawah lindungan Allah swt sentiasa.

Wawa nak kongsi cerita dengan korang ni.. hehe.. Kitaborang perempuan ni, memang tak dapat dipisahkan dengan pencuci muka. Betul ke betul? Wawa gerenti korang semua pasti membersihkan muka dengan pencuci produk pilihan masing-masing.

Satu tube biasanya pencuci muka korang tahan berapa lama? Apa jenis pencuci muka yang korang guna? (Boleh lĂ  share dengan wawa dekat comment ye).. hehe

Wawa pastinya dengan produk shaklee, selamat dan semulajadi. Tiada bahan kimia, jadi tak perlu nak risau untuk pakai di muka..")

Inilah pencuci kesayangan wawa, GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER atau pencuci wajah nutriwhite shaklee. Sangat tahan lama, walaupun wawa guna bersama suami dan ada juga wawa bagi testimoni satu bekas kecil potato kfc tu kat kawan. Pencuci wawa pakai ni boleh tahan sampai 7 bulan. Kalau wawa guna sorang, agak-agak lebih setahun baru habis..Jimat ke jimat?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...