Thursday, 20 August 2015

B-Complex Super Menenangkan

Assalamualaikum wbt,

Rasanya dah lama wawa tak naik angin. Wawa suka dengan kerja, hari kerja dan cuti pun wawa suka pergi kerja. Bagi wawa kerja tak pernah mendatangkan tekanan pada wawa. Cuma orang- orang disekeliling sahaja yang mengundang wawa untuk moody, naik angin dan sebagainya. 

Amboi, garangkan wawa. Sebenarnya tak pun, wawa ni jenis cool je. Kalau nak marah sekalipun, muka je jadi merah sebab tahan marah, lepas tu rasa muka dan badan jadi hot-hot je. Sebab nak luah marah tu tak dapat, so control laa sendiri untuk bertenang. Apa yang wawa buat bila rasa nak marah? Wawa akan diam dan tak bercakap dengan orang. Nak buat camane, perempuan kan selalu moody..hihi

9 Testimoni Senggugut Hilang Dengan GLA Complex

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah masih panjangkan umur kita pagi ni. Bertemu dan bersua menitip sepatah kata untuk hilangkan rindu kalian. cewwahh.. hopefully, ada laa yang rindukan wawa ye.. hihi..

Pernah kena senggugut tak? Kebiasaan senggugut menyerang golongan perempuan ketika kedatangan haid. Ia biasanya berlaku pada hari pertama dan kedua, kemudian kembali normal selepas hari ketiga dan seterusnya. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...