Friday, 21 August 2015

Segmen "Meh Sally Nak Review"

Assalamualaikum wbt,



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen "Meh Sally Nak Review"
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Segmen ini akan berlangsung dari 20th-30th August 2015 (11.59 pm waktu Malaysia) 


 
Sally akan pilih secara rawak 10 blog untuk di review ye...Boleh la nanti kita kenal-kenal dengan dorang yang terpilih...Kalau yang mana takde G+ ke, takde Facebook ke, takde Twitter ke, takde Instagram ke...boleh je join asal jangan takde blog laa..hihi
 
Jom cuba kawan2. ")

Tiket Percuma Masuk Zoo Negara Sempena Birthday Panda

Assalamualaikum wbt,

Salam Jumaat yang penuh barokah buat semua sahabat syurga wawa. Semoga hari ini penuh dengan rahmat ilahi. Pagi tadi sempat wawa berblogwalking, dari satu blog ke blog lain..Tup tup, wawa ternampak iklan dari Zoo Negara. Ada special promosi sempena bulan kelahiran Panda Malaysia..")


YES PACK SHAKLEE PROMOSI OGOS HINGGA OKTOBER 2015

 Assalamualaikum wbt,

Hari ni dah nak masuk mingu terakhir bulan Ogos, cepatnya masa berlalu kadang-kadang kita sendiri tak sedar sebab terlampau leka dengan duniawi. Dalam sehari pastikan curi masa untuk kita dating dengan Allah swt, insyaAllah masa kita akan rasa lebih panjang..")

Bulan Ogos 2015, dalam sejarah apabila shaklee tidak buat sebarang promosi khusus keatas produk sepertimana bulan-bulan sebelum ini. Biasa yang kita war-warkan adalah promosi beli 6 percuma 1, beli 2 dapat 5% offer dan sebagainya. 

Namun, bulan Ogos 2015 sehingga October 2015, Shaklee berbesar hati menawarkan PROMOSI YES PACK. Dimana untuk mendapat harga SPECIAL, kita perlu membeli satu set YES PACK. Promosi kali ini berbeza sedikit kerana dalam setiap Pack ini 5% offer untuk setiap item. Jika beli satu-satu anda akan dapat harga biasa sahaja.

SPECIAL YES PACK ini adalah untuk semua yang belum pernah mendaftar sebagai ahli. Shaklee telah sediakan satu pack complete bagi yang nak mencuba dan berbisness. Program membantu usahawan muda mencapai rank supervisor selama 6 bulan dan menjadi Master Coordinator hanya dengan 13 bulan. Bagi yang dah register sebagai ahli, korang hanya boleh dapat harga rendah sahaja dan tak dapat join dalam program YES.


PROMOSI BULAN OGOS 2015: 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...