Saturday, 29 August 2015

10 Jenis Buah Cantikkan Kulit

Assalamualaikum wbt,

Wanita dan cantik tak dapat dipisahkan, lelaki pun apa kurangnya. Perempuan sememangnya sudah sinonim dengan kecantikan kulit. Pelbagai cara sanggup lakukan termasuk mencucuk, membotoks dan sebagainya. Tahukan anda, dengan mengamalkan makan buah-buahan juga mampu mencantikkan kulit. Ia perlulah diamalkan secara konsisten dan setiap hari, barulah hasilnya meletup.. hehe

Bagi anda yang suka akan kecantikan wawa kongsikan 10 jenis buah semulajadi yang boleh korang amalkan untuk dapat kulit yang cantik.")


10 Jenis Buah-Buahan yang Membantu Dalam Mencantikkan Kulit Anda!

1st Giveaway by @ Mawar_Assufi

Assalamualaikum.. 
Alhamdulillah. Hari ini Allah gerakkan hati untuk cuba anjurkan GA kecil-kecilan ini..

Giveaway 1.0 by ENA

Giveaway 1.0 by ENA

Assalamualaikum semua
Bismillah,
This is my first giveaway , sempena sam utan ulangtahun perkahwinan kami yang ke 5;) 
Thank you soooo much blogger lama dan baru yang support ena;)
ena doakan anda dimurahkan rezeki yang berkat serta banyak dunia dan kahirat.

Breakfast Pagi Wawa

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, kita masih diberi kehidupan untuk hari ini. Syukur, semoga Allah tambahkan lagi nikmat.

Hari ni wawa bersiaran dari rumah mertua, sepatutnya dah sampai ke Besut tapi sedikit kekangan menjadi penghalang untuk ke sana. Jadi, kita rehat-rehat sahaja memandangkan cuti dah lulus.")

Breakfast sama dengan sarapan kan? Pagi ni wawa makan nasi dagang yang di masak mak mertua dan sambung plak dengan buah rambutan. Vitamin belum ambil lagi..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...